Home / Beauty  / Σούπερ φυσική μάσκα με αλόη βέρα για τα μαλλιά!

Σούπερ φυσική μάσκα με αλόη βέρα για τα μαλλιά!

Σούπερ φυσική μάσκα με αλόη βέρα για τα μαλλιά!
Μάσκα με αλόη βέρα για τα μαλλιά σου.

Η αλόη βέρα είναι γνωστή για την θαυματουργή δράση της στην επιδερμίδα, εσωτερικά και εξωτερικά, και στα μαλλιά μας. Χρησιμοποιείται ανέκαθεν σε πολλά καλλυντικά και η δράση της είναι ενυδατική, επουλωτική και καταπραϋντική, καθώς πολύ συχνά την χρησιμοποιούν για να ανακουφίσουν εγκαύματα.

 

Σούπερ φυσική μάσκα με αλόη βέρα για τα μαλλιά!

 

Πρόκειται για ένα θαυμάσιο προϊόν για την υγεία και την ομορφιά μας, καθώς είναι γεμάτο με ενεργά συστατικά που συνεργάζονται μεταξύ τους για να προσφέρουν στο σώμα, το δέρμα και τα μαλλιά υπέροχη όψη. Η αλόη βέρα έχει εν συντομία πολλές βιταμίνες όπως βιταμίνη Β, C, Ε και β-καροτίνη που είναι εξαιρετικά ευεργετικές για τον οργανισμό μας. Ακόμη, είναι πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία και σε σάκχαρα, αμινοξέα και ένζυμα…

Εκτός από την θεραπευτική της δράση στο πρόσωπό σου, είναι κατάλληλη και για τα μαλλιά σου, αποτελώντας το πιο σούπερ συστατικό για να φτιάξεις την επόμενη μάσκα μαλλιών σου.

 

Σούπερ φυσική μάσκα με αλόη βέρα για τα μαλλιά!

Σούπερ φυσική μάσκα με αλόη βέρα για τα μαλλιά!

 

Παίρνεις από ένα φύλλο του φυτού όλο το τζελ και το χτυπάς σε ένα μπλέντερ. Έπειτα το σουρώνεις για να έχεις λείο και καθαρό τζελ. Στη συνέχεια απλώνεις τη μάσκα σου σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και στο κρανίο σου. Αφήνεις 20 με 30 λεπτά και επαναλαμβάνεις το πολύ 2 φορές την εβδομάδα. Ξεπλένεις με άφθονο, χλιαρό νερό. 

Πώς θα ευεργετήσει τα μαλλιά σου:
  • Ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και την κάνει πιο λαμπερή.
  • Θρέφει τα μαλλιά σου και τα ενδυναμώνει.
  • Κάνει τα μαλλιά σου μεταξένια, πιο απαλά από ποτέ.
  • Βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης.
  • Απομακρύνει τον ενοχλητικό και δυσάρεστο κνησμό.
  • Σε συνδυασμό με το μασάζ, βοηθά σημαντικά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και σου χαρίζει αίσθημα ευεξίας και αναζωογόνησης.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!