Home / Family  / Σούπερ ταινίες για όλη την οικογένεια στο Netflix

Σούπερ ταινίες για όλη την οικογένεια στο Netflix

Σούπερ ταινίες για όλη την οικογένεια στο Netflix
Οι συναρπαστικές ταινίες για όλη την οικογένεια, διαθέσιμες στο Netflix.

Συγκεντρώσαμε υπέροχες ταινίες και κινούμενα σχέδια για όλη την οικογένεια που είναι διαθέσιμες στο Netflix. Η λίστα περιέχει αγαπημένες, διαχρονικές ταινίες της μεγάλης οθόνης, καθώς και πιο μοντέρνα παιδικά.

 

Σούπερ ταινίες για όλη την οικογένεια στο Netflix

Ταινίες για εσάς και τα παιδιά σας που θα προκαλέσουν γέλιο, θα σας ενθουσιάσουν αλλά και θα σας συγκινήσουν!

 

 

Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι.

Είστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη διαγαλαξιακή περιπέτεια; Από τους δημιουργούς του «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» έρχεται ένα τρισδιάστατο ξεκαρδιστικό ταξίδι παρέα με έναν αξιαγάπητο εξωγήινο που ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι – κι αυτό φαίνεται να είναι στη Γη!

 

 
Ε.Τ. Ο Εξωγήινος.

Ο μικρός Έλιοτ και οι φίλοι του παίρνουν υπό την προστασία τους ένα εξωγήινο επισκέπτη, για τον οποίο ενδιαφέρονται και πράκτορες της Ασφάλειας των ΗΠΑ, όχι με τις ίδιες φιλικές διαθέσεις. Προσθήκη νέων σκηνών και ψηφιακό ρετουσάρισμα στα ειδικά εφέ για την επανακυκλοφορία, 20 χρόνια μετά, μιας κλασικής ταινίας του Σπίλμπεργκ.

 

 

Αθώες Κινήσεις.

Όταν ο πατέρας του Τζος ανακαλύπτει το εξαιρετικό ταλέντο του γιου του στο σκάκι, κάνει τα πάντα για να δει το “καμάρι” του πρωταθλητή. Ποιο θα είναι όμως, το κόστος; Τρυφερή ταινία, η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του μικρού Τζος Γουέιτσκιν κι αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου της “Λίστας του Σίντλερ”.

 

 

 

Πάντινγκτον.

Ένας νεαρός αρhttps://www.youtube.com/watch?v=gghecEHT4PIκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει στο Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αρχικά διαπιστώνει με άσχημο τρόπο ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι τόσο εύκολη όσο φανταζόταν. Όμως δεν θα αργήσει να συναντήσει την οικογένεια Μπράουν, οι οποίοι θα αποφασίσουν να τον κρατήσουν. Όλα φαίνονται ωραία στη νέα αυτή ζωή του, μέχρι που το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας ταριχεύτριας ζώων.

 

 
 
 
 
Ματίλντα.

Κλασική ταινία για εμάς τα παιδιά των 90s που την έχουμε δει πολλές φορές. Για τους μικρούς λάτρεις του σινεμά όμως μπορεί να ναι μια καινούργια εμπειρία. Η Ματίλντα, ένα εξάχρονο κορίτσι με θαυμαστή νοημοσύνη και άλλα χαρίσματα, μεγαλώνει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον ηλιθίων, ενώ παράλληλα στο σχολείο αντιμετωπίζει την κακία και τρέλα της αυταρχικής διευθύντριας.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!