Home / Good Life  / Σκανδιναβοί food bloggers: Τα πιο ενδιαφέροντα accounts

Σκανδιναβοί food bloggers: Τα πιο ενδιαφέροντα accounts

Σκανδιναβοί food bloggers: τα πιο ενδιαφέροντα accounts
Meet the Nordics. Οι Σκανδιναβοί food bloggers που αξίζει να γνωρίσεις.

Αλήθεια τι γνωρίζεις για τη σκανδιναβική κουζίνα; Αν οι γνώσεις σου γύρω από αυτή ξεκινούν και τελειώνουν στα πασίγνωστα κεφτεδάκια του σουηδικού brand τότε κάτι πρέπει να κάνεις. Ήρθε η στιγμή να ενημερωθείς.

 

Σκανδιναβοί food bloggers: Τα πιο ενδιαφέροντα accounts

Η σκανδιναβική κουζίνα δεν είναι μόνο τα γνωστά… κεφτεδάκια. Ανακάλυψέ την μέσα από καλαίσθητα accounts στο Instagram.

 

Βρήκαμε για σένα δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, όπου Σκανδιναβοί food bloggers σε μυούν στην κουζίνα της χώρας τους.

 

 

 

Στοκχόλμη – Σουηδία.

Η Rebecca Brage επισκέπτεται εστιατόρια και καφετέριες στη Στοκχόλμη, γνωρίζοντας στο κοινό της σουηδικές γεύσεις και ενημερώνοντάς το για όλα νέα και τις εξελίξεις της σουηδικής γαστρονομικής σκηνής. Το blog της επίσης πολύ ενδιαφέρον και λεπτομερές, απλά το μόνο κακό είναι πώς όλα τα κείμενα είναι στα σουηδικά. Παρόλα αυτά οι εικόνες είναι πολύ εντυπωσιακές και μας ανοίγουν την όρεξη.

 

 

 
Κοπεγχάγη – Δανία.

Η Δανός food και wine writer, Rasmus Palsgård μας ξεναγεί στα γευστικά μονοπάτια της Κοπεγχάγης, παρουσιάζοντάς μας πιάτα από διάφορα εστιατόρια της δανέζικης πρωτεύουσας. O Rasmus έχει αδυναμία στη gourmet κουζίνα και στην υψηλή αισθητική.

 

 

 

Όσλο – Νορβηγία.

Ένας food λογαριασμός από την Νορβηγία που μας ταξιδεύει στις τοπικές γεύσεις. Η Urbania Magasin αναδεικνύει τα πιάτα και τα ποτά που δοκιμάζει στο παγωμένο Όσλο, ενώ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και videakia από την πόλη για να την γνωρίσουμε και εμείς λίγο καλύτερα.

 

 

Ρέικιαβικ – Ισλανδία.

Η Ragnheiður Axel αγαπάει πολύ το gourmet φαγητό, τα σκυλιά και τη χώρα της. Ο λογαριασμός της περιλαμβάνει όλες τις τις αδυναμίες με πρωταγωνιστή τις γεύσεις της Ισλανδίας.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!