Home / Men  / Σε αυτές τις διακοπές θέλεις μία σούπερ κάμερα

Σε αυτές τις διακοπές θέλεις μία σούπερ κάμερα

Η καταλληλότερη κάμερα για το καλοκαίρι σου.

Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες, έχεις τεράστιο ψηφιακό αρχείο με photos αλλά σου λείπουν και οι παλιές, κλασικές φωτογραφίες τυπωμένες στο φωτογραφικό χαρτί. Αν είσαι νοσταλγός των -πλέον vintage- εποχών, μάλλον σου χρειάζεται μια Polaroid.

 

Σε αυτές τις διακοπές θέλεις μία σούπερ κάμερα

Διάδοχος της Polaroid OneStep, που έχει γράψει ιστορία διεθνώς, η νέα Polaroid OneStep2 VF έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ποιοτικές φωτογραφίες που ενώνουν το παλιό με το σύγχρονο.

 

 

Πραγματικός διάδοχος της Polaroid OneStep, η οποία κυκλοφόρησε το 1977 και έχει γράψει ιστορία, είναι η OneStep 2 VF. Μια εκπληκτική αναλογική κάμερα που θα λατρέψεις. Συνδυάζει κλασικό design με σύγχρονο στυλ και είναι απόλυτα αναβαθμισμένη για να βγάζεις σούπερ φωτογραφίες εύκολα και γρήγορα.Α! και διασκεδαστικά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα instant film i-Type και είσαι ready για απίθανες φωτογραφικές περιπέτειες. Τι πιο εύκολο;

Η νέα κάμερα της Polaroid είναι εξοπλισμένη με φακό υψηλής ποιότητας και ένα πολύ ισχυρό φλας για να απαθανατίζεις σε υψηλή ποιότητα τις φετινές σου καλοκαιρινές στιγμές. Επιπλέον, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία μακράς διαρκείας, για λήψεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!