Home / Good Life  / Art & Culture  / Σειρές του Netflix που αξίζει να δείτε

Σειρές του Netflix που αξίζει να δείτε

Σειρές του Netflix που αξίζει να δείτε
4 σειρές του Netflix που θα σας συναρπάσουν. 

Παλαιότερες ή νεότερες παραγωγές, σειρές που έχουν ολοκληρωθεί ή όχι, με δημοφιλές ή όχι cast. Συγκεντρώσαμε 4 σειρές του Netflix που θα σας ενθουσιάσουν. 

 

 

Safe. 

Ένας πολύ καλός πρώτος λόγος για να παρακολουθήσετε τη σειρά είναι φυσικά ο Michael C. Hall. O Dexter επιστρέφει ως χήρος χειρούργος με δύο κόρες, ο οποίος καλείται να πάρει τον έλεγχο των πραγμάτων στα χέρια του, όταν ξαφνικά η έφηβη κόρη του εξαφανίζεται. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής της βγαίνουν διάφορα σκοτεινά μυστικά του περιβάλλοντός του χειρουργού στη φόρα, ενώ παράλληλα αγνοείται και ο έφηβος φίλος της κόρης του.

 

Σκηνοθεσία: Harlan Coben
Ηθοποιοί: Michael C. Hall, Amy James-Kelly, Amanda Abbington

 

 

 

Ελάττωμα. 

Το αυστραλιανό Glitch είναι μυστηριώδες και θα σας κρατήσει σε αγωνία, ενώ δεν χρειάζεται να αναμένετε την επόμενη σεζόν, καθώς η σειρά έχει ολοκληρωθεί.Ένας αστυνομικός και μια γιατρός αντιμετωπίζουν ένα συναισθηματικά φορτισμένο μυστήριο όταν επτά ντόπιοι επιστρέφουν ανεξήγητα στη ζωή σε άψογη φυσική κατάσταση.

 

Δημιουργοί: Tony Ayres, Louise Fox

Ηθοποιοί: Patrick Brammall, James Hayes, Emma Booth, Kate Willis 

 

 

 

I Am Not Okay With This

Η νέα εφηβική σειρά του Netflix που βρίσκεται στο top 10 ταινιών και σειρών και αυτή την εβδομάδα, θα σας γοητεύσει. Η έφηβη Sydney Novak που αντιμετωπίζει προβλήματα στο σχολείο και το σπίτι, ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά της αλλά τις υπερφυσικές της ικανότητες. Πώς θα διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή της; 

 

Δημιουργοί: Jonathan Entwistle, Christy Hall

Ηθοποιοί: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant

 

 

 

Dead to Me. 

Η ζωή δύο γυναικών ενώνεται με έναν μακάβριο και κάπως περίεργο τρόπο. Μια οξύθυμη χήρα, ενώ ψάχνει τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άντρα της, γίνεται φίλη με μια εκκεντρική, υπερβολικά αισιόδοξη γυναίκα που δεν είναι ακριβώς αυτή που φαίνεται. Είναι διαθέσιμη η πρώτη σεζόν της σειράς κι εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο. 

 

Σκηνοθεσία: Liz Feldman
Ηθοποιοί: Christina Applegate, Linda Cardellini, Edward Asner, Max Jenkins

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!