Home / Lifestyle  / Celebrities  / Σάκης Ρουβάς και Φοίβος συνεργάζονται για το album της χρονιάς!

Σάκης Ρουβάς και Φοίβος συνεργάζονται για το album της χρονιάς!

Ο Σάκης Ρουβάς θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο album, δια χειρός Φοίβου.

 

Ο Έλληνας σταρ και είδωλο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να προσθέσει ακόμη ένα κορυφαίο album στο ενεργητικό του, προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό του. Το καλλιτεχνικό δίδυμο επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, μετά τις επιτυχίες “Disco Girl” και “Όλα καλά”. Ο κορυφαίος τραγουδιστής και ο ταλαντούχος στιχουργός έχουν μπει ήδη πολύ δυναμικά στο studio, ηχογραφώντας και ολοκληρώνοντας το album.

 

 

Το πολυαναμενόμενο album θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, μέσα από τη δισκογραφική Minos EMI, a Universal Music Company. Ωστόσο, οι δύο τους θα μας δώσουν μια πρώτη γεύση, με την ερωτική μπαλάντα “Υπεράνθρωπος”, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου σε ψηφιακά καταστήματα και streaming πλατφόρμες. Ο αγαπημένος Σάκης θα μας χαρίσει και μια παρουσίαση του τραγουδιού ζωντανά στο Voice of Greece. Το επίσημο video clip θα απολαύσουμε στις 1 Φεβρουαρίου, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Μεσολόγγι, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

 

 

Ανυπομονούμε με μεγάλη αγωνία για την κυκλοφορία του album!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.