Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Ροφήματα για λαμπερή όψη

Ροφήματα για λαμπερή όψη

cozy vibe nutrition drinks
Υιοθετήστε στην καθημερινότητά σας ροφήματα για πηγαία λάμψη.

 

Είμαστε αυτό που τρώμε αλλά και αυτό που… πίνουμε. Υπάρχουν ροφήματα που μπορούν να μας χαρίσουν μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

 

Ακολουθούν κάποια από αυτά:

 

Νερό

Όλοι γνωρίζουμε καλά τα οφέλη του νερού στον οργανισμό μας, αφού μας ενυδατώνει, χαρίζοντάς μας τελικά μία άκρως λαμπερή επιδερμίδα!

 

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες και πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, και άρα βοηθούν στο να αποκτήσουμε μία λαμπερή όψη. Δεν είναι τυχαίο που οι Κινέζες έχουν νεανική όψη μέχρι τα γεράματά τους.

 

Κόκκινο κρασί

Το κρασί και κυρίως το κόκκινο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, έχοντας θετικά αποτελέσματα στον οργανισμό μας, όταν φυσικά καταναλώνεται με μέτρο.

 

Πράσινα smoothies

Φτιάξτε για πρωινό ένα smoothie από πράσινα λαχανικά και φρούτα και δείτε την επιδερμίδα σας να “μεταμορφώνεται”. Τα πράσινα λαχανικά περιέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που

χρειάζεστε ώστε να λάμψετε!

 

Νερό καρύδας

Το νερό της καρύδας περιέχει ασβέστιο, κάλιο και βιταμίνη C, ενώ παράλληλα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η εξωτική του γεύση θα σας “ταξιδέψει” σε τροπικούς προορισμούς ενώ τα αποτελέσματά του θα σας εκπλήξουν.

 

Χυμός ντομάτας

Ο χυμός ντομάτας έχει ως βασικό συστατικό του το λυκοπένιο, το οποίο βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ακτινοβολία και επιβραδύνει τη γήρανση της επιδερμίδας.

 

Χυμός ροδιού

Ο κατακόκκινος χυμός του νόστιμου αυτού φρούτου συμβάλλει στην απόκτηση μιας νεανικής επιδερμίδας, εξομαλύνοντας τις ρυτίδες του προσώπου.

 

So fresh and healthy!!!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath