Home / Beauty  / Ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο; Κι όμως, γίνεται! Από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο; Κι όμως, γίνεται! Από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή

rinoplastiki

Ρινοπλαστική αναίμακτα και χωρίς χειρουργείο από την Dr. Γεωργία Βαδαρλή!

Η όψη της μύτης είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετό κόσμο, ειδικά τις γυναίκες, αφού επηρεάζει την αρμονία του προσώπου σημαντικά.

Πρόκειται για μια παρέμβαση που αρκετοί τη σκέφτονται, αλλά πολλές φορές διστάζουν να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση. Αν, όμως, υπήρχε τρόπος να διορθωθούν τυχόν ατέλειες αναίμακτα;

 

Τι είναι η Ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο;

Ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος της μύτης, μπορούμε όμως να αλλάξουμε το σχήμα της. Οι αλλαγές αυτές αφορούν κυρίως την ράχη της μύτης και το ύψος της κορυφής.

 
Πως γίνεται η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο;

Μικρές ποσότητες υαλουρονικού εγχέονται κάτω από το δέρμα της ράχης της μύτης, για να καμουφλαριστεί η καμπούρα στην ράχη, να ανασηκωθεί η κορυφή, να διορθωθεί μια ασυμμετρία στα πλάγια της μύτης ή μια ατέλεια από μια προηγούμενη ρινοπλαστική.

Πρόκειται για μια μη χειρουργική θεραπεία, η οποία είναι πολύ δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητή από τις γυναίκες, γιατί δημιουργεί το contouring που κάνουν με το μακιγιάζ ώστε να φαίνεται πιο λεπτή η μύτη.

Οι αλλαγές με την αναίμακτη ρινοπλαστική δεν είναι μόνιμες και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικατασταθεί η επέμβαση της ρινοπλαστικής, με την οποία διορθώνονται πλήρως οι ατέλειες της μύτης και η αρμονία της σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα διαρκεί 12 με 18 μήνες ανάλογα με το είδος του υαλουρονικού που θα χρησιμοποιηθεί.

 

Τα πλεονεκτήματα είναι:
  • Το κόστος είναι πολύ μικρότερο από μια χειρουργική επέμβαση
  • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή
  • Η αλλαγή είναι θεαματική και εντυπωσιακή
  • Δεν πονάει και δεν χρειάζεται ανάρρωση

 

rinoplastiki_beforeafter

 

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

www.vadarli.gr

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!