Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πώς χαλαρώνουν J.Lo και Alex Rodriguez στο σπίτι;

Πώς χαλαρώνουν J.Lo και Alex Rodriguez στο σπίτι;

Happy hour στο σπίτι για το αγαπημένο ζευγάρι.

Η J.Lo και ο Alex Rodriguez παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της αμερικανικής showbiz, οι οποίοι μάλιστα λόγω της καραντίνας και της ιδιαίτερης αυτής κατάστασης που βιώνουμε, αναγκάστηκαν να αναβάλουν για λίγο καιρό τον γάμο τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταμάτησαν να κάνουν σχέδια και να απολαμβάνουν τρυφερές στιγμές μαζί.

 

Μία συνήθειά τους είναι να πίνουν ένα ποτήρι κρασί στο σπίτι, ντυμένοι χαλαρά και απολαμβάνοντας τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχουν. Μία τέτοια στιγμή μοιράστηκε ο διάσημος παίκτης του baseball, o οποίος ανέβασε και την ανάλογη φωτογραφία στο Instagram.

 

Στο τρυφερό στιγμιότυπο εκείνος και η J Lo πίνουν κόκκινο κρασί στην αυλή του σπιτιού τους, ντυμένοι και οι δυο στα λευκά. Η πανέμορφη τραγουδίστρια επέλεξε ένα λευκό ζιβάγκο και τους αγαπημένους της χρυσούς κρίκους και ο Rodriguez λευκό πουκάμισο και πλεκτή μπλούζα -μάλλον η θερμοκρασία δεν είναι ακόμα αρκετά υψηλή στο L.A.

 

https://www.instagram.com/p/CBgdVQzDwbs/

Eυτυχία είναι να απολαμβάνεις τις απλές στιγμές στη ζωή” έγραψε ο ίδιος κάτω από το τρυφερό ενσταντανέ και η αλήθεια είναι ότι μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. J.Lo και Alex Rodriguez συνηθίζουν να ντύνονται στην ίδια χρωματική παλέτα, κάτι που διαπιστώνουμε σε πολλές κοινές τους εμφανίσεις.

 

Ο γάμος τους επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, όμως, τα γεγονότα τους πρόλαβαν. Οι ίδιοι περιμένουν, όπως έχουν δηλώσει, να επανέλθουν όλα στην πλήρη κανονικότητά τους για να πάρουν την απόφαση να φέρουν ξανά στο προσκήνιο το θέμα γάμος.

 

Έως τότε θα απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές τους, τις οποίες δεν παραλείπουν να μοιράζονται μαζί μας στα social media.

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath