Home / Good Life  / Πώς να φτιάξεις εύκολα δροσιστικά milkshakes

Πώς να φτιάξεις εύκολα δροσιστικά milkshakes

Πέρα από τα cocktails, λατρεμένο καλοκαιρινό ρόφημα είναι και τα milkshakes. Δες πώς να φτιάξεις εύκολα, αλλά και πώς να τα αναβαθμίσεις.

 

Πριν καλά- καλά τελειώσει ο Ιούνιος έφτασε ο καύσωνας. Αναζητούμε τρόπους για να δροσιστούμε και να αντέξουμε τη ζέστη. Τι καλύτερο από ένα δροσιστικό ρόφημα; Το καλοκαίρι επιτρέπονται οι διατροφικές ατασθαλίες, ενώ οι cheat days γίνονται όλο και περισσότερες. Εκτός από cocktails, τους θερινούς μήνες επιλέγουμε τα δροσερά και πολύ γευστικά milkshakes.

 

 

Θεωρούνται από τα πιο εύκολα ροφήματα, που μπορούμε να φτιάξουμε γρήγορα στο σπίτι μας. Χρειαζόμαστε μόνο μια κούπα παγωτό και μισή κούπα γάλα. Τοποθετούμε και τα δύο στο blender και done! Βανίλια, σοκολάτα ή φράουλα είναι τα πιο διαδεδομένα, αλλά μπορείς να πειραματιστείς με τις επιλογές σου. Διάλεξε μπανάνα, ανανά, φρούτα του δάσους, passion fruit ή οποιοδήποτε φρούτο επιθυμείς.

 

 

Αν επιθυμείτε κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείτε να κάνετε μείξη φρούτων. Μπανάνα με φράουλα είναι μια μοναδική ανάμειξη. Επιπλέον, προσθέστε σιρόπι, σαντιγύ, μπισκότα, τρουφάκια, nutella, ξηρούς καρπούς, αλκοόλ, ακόμα και δημητριακά.

 

Enjoy!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.