Home / Fashion  / Πώς να φορέσεις το λευκό τη φετινή άνοιξη

Πώς να φορέσεις το λευκό τη φετινή άνοιξη

Το λευκό είναι πάντα διαχρονικό και passe-partout επιλογή, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με πολλούς τρόπους στα καθημερινά σου outfits. Τη φετινή άνοιξη οι συνδυασμοί μοιάζουν να μην τελειώνουν, κι εμείς σου προτείνουμε μερικούς μόνο από αυτούς, ώστε να υιοθετήσεις το λευκό με δημιουργικό τρόπο στις εμφανίσεις σου.

Ένα λευκό πουκάμισο αποτελεί διαχρονική επιλογή και προσθέτει κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Φέτος, τα πουκάμισα αποκτούν όγκο στα μανίκια και κυματισμούς στα τελειώματά τους, ως μια διαφορετική προσέγγιση του all time classic white shirt. 

 

cozy vibe fashion tips whitecozy vibe fashion tips white

 

Ένα κατάλευκο κοστούμι μπορεί να σου χαρίσει extra πόντους κομψότητας, όχι μόνο στις επίσημες, αλλά και στις all-day εμφανίσεις. Συνδύασέ το με bold αξεσουάρ.

cozy vibe fashion tips white

 

Κατάλευκο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα και ψηλοτάκουνες γόβες. Ο απόλυτος συνδυασμός για να κλέψεις όλα τα βλέμματα σε κάθε σου βήμα!

cozy vibe fashion tips white look

 

Λευκή ψηλόμεση παντελόνα και T-shirt δημιουργούν ένα άκρως φρέσκο και in fashion look.

cozy vibe fashion tips white look

 

Κατάλευκο σκισμένο τζιν, δαντελένιο τοπ και μάυρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η επιτομή της θηλυκότητας!

cozy vibe fashion tips white look

 

Το αγαπημένο δίδυμο του άσπρου – μαύρου θα σας εξασφαλίσει μια κομψή εμφάνιση, χωρίς περιττές στυλιστικές “φλυαρίες”. Ενέδωσε στη γοητεία του!

cozy vibe fashion tips white look

 

Τα λευκά sneakers θα σε βγάλουν από τη “δύσκολη” θέση μέρα και νύχτα, αφού συνδυάζονται εύκολα με κάθε ρούχο,για ένα ανεπιτήδευτο στυλ.

cozy vibe fashion tips white look

 

Τέλος, ας μην ξεχνάς τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν πάντα με τον ιδανικό τρόπο ένα σύνολο. Αυτήν την άνοιξη επένδυσε σε ένα λευκό backpack και ένα λευκό ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα.

cozy vibe fashion tips white look

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath