Home / Cozyhome  / Πώς να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας

Πώς να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας

Συγκεντρώσαμε μερικές διακοσμητικές ιδέες για να διαμορφώσετε όμορφα το χώρο εργασίας στο σπίτι σας.

 

 

Η εργασία στο σπίτι, η γνωστή σε όλους τηλεργασία, μπορεί να προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, όμως οδηγεί πολλές φορές σε μείωση παραγωγικότητας. Η όρεξη σας, για δουλειά και οποιαδήποτε δραστηριότητα, μειώνεται και δεν αποδίδεται όπως θα επιθυμούσατε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια διακοσμητικά tricks που θα αυξήσουν την ενέργεια σας για εργασία, μετατρέποντας το σπίτι σας στον ιδανικό και ευχάριστο χώρο για δουλειά.

 

 

Επιλέξτε γραφεία και καρέκλες σε πλωτό σχήμα, κατά προτίμηση ξύλινα, minimal και σε απαλούς ή γήινους τόνους, για να δώσετε στον εαυτό σας τη ψευδαίσθηση της μεγάλης ευελιξίας στο χώρο, χωρίς καμία αίσθηση περιορισμού. Καρφώστε στον τοίχο σας, πάνω από το γραφείο, ραφάκια για να τοποθετήστε έγγραφα ή οτιδήποτε είναι απαραίτητο για τη δουλειά σας, αποφεύγοντας τη δημιουργία σύγχυσης και επιτυγχάνοντας μια σωστή οργάνωση.

 

 

Αντικείμενα, όπως μαλακά χαλιά ή όμορφα μαξιλάρια, θα σας χαρίσουν μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα, ενώ τα φυτά θα δώσουν “ζωή”, εντείνοντας την όρεξη και την παραγωγικότητα σας. Τέλος, εκτός από τη διακόσμηση, σημαντικό ρόλο παίζει και το μέρος όπου θα στεγάσετε το γραφείο σας. Προτιμήστε ένα χώρο κοντά σε παράθυρο, ώστε να σας δίνεται μια αίσθηση φωτεινότητας. Έτσι, θα έχετε μια επικοινωνία με τον έξω κόσμο, γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την υπνηλία.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.