Home / Beauty  / Πώς να μακρύνετε με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σας

Πώς να μακρύνετε με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σας

Ανακαλύψαμε tips και φυσικά προϊόντα για να μπορέσετε να μακρύνετε εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά σας.

 

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο διαχρονικούς beauty προβληματισμούς είναι το πώς θα καταφέρουμε να μακρύνουμε τα μαλλιά μας. Κάθε γυναίκα έχει περάσει κάποια περίοδο στη ζωή της που επιθυμεί έντονα να αποκτήσει μακριά και πλούσια μαλλιά. Ωστόσο, για τις περισσότερες είναι μια μακροχρόνια και ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία. Υπάρχουν όμως μερικά σπιτικά προϊόντα και κάποια tricks, που εγγυώνται γρήγορα αποτελέσματα.

 

 

Το λούσιμο παίζει σημαντικό ρόλο. Αποφύγετε το πολύ συχνό πλύσιμο των μαλλιών και ξεβγάλετε τα σχολαστικά και με πολύ νερό. Ξεκινήστε με το σαμπουάν σας ένα απαλό μασάζ στις ρίζες σας, για να θρέψουν και να αναζωογονηθεί το μαλλί σας. Οι κατάλληλες μάσκες και τα conditioners είναι απαραίτητα και προσέχετε πάντα να διαθέτουν αρκετά θρεπτικά συστατικά. Να χτενίζετε πάντα απαλά τα μαλλιά σας, να αποφεύγετε την έκθεση σε θερμοκρασία, να βάζετε λαδάκια και να προσέχετε τη διατροφή σας. Αυτά είναι μερικά από τα πιο βασικά tips για τέλειο αποτέλεσμα.

 

 

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα υλικά στο σπίτι σας που μπορούν να κάνουν θαύματα. Καστορέλαιο, μέλι, ελαιόλαδο, ξύδι και κρόκοι αυγού είναι οι νέοι σας “σύμμαχοι”. Επιλέγετε ένα υλικό, το ανακατεύετε σε ένα μπολ, το απλώνετε στα μαλλιά σας για 15-20 λεπτά και μετά ξεβγάζετε. Good luck!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.