Home / Beauty  / Πώς να κάνεις σωστά μασάζ προσώπου για τα Χριστούγεννα

Πώς να κάνεις σωστά μασάζ προσώπου για τα Χριστούγεννα

Πώς να κάνεις σωστά μασάζ προσώπου για τα Χριστούγεννα
Η skincare expert Abigail James μας δείχνει τα μυστικά του μασάζ προσώπου. 

Το μασάζ προσώπου είναι ένας φυσικός κι ανέδοξος τρόπος για να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας, να τη διατηρούμε υγιή και λαμπερή. Ακόμη κι αν η φετινή χρονιά είναι λίγο περίεργη και δεν θα έχουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στα πληθωρικά ρεβεγιόν που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, οφείλουμε να είμαστε λαμπερές -πρώτα από όλα για εμάς!

Η facialist και skin expert Abigail James μάς δείχνει σε ένα πλήρως κατατοπιστικό video στο Youtube με ποιες κινήσεις μπορούμε να το κάνουμε σωστά για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να έχουμε ένα σούπερ glowing Christmas look. Γιατί μας αξίζει! 

 

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μασάζ προσώπου. 

Επιβραδύνει τη γήρανση και βοηθά σημαντικά στην ελαστικότητα του δέρματος, αυξάνοντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, των πρωτεϊνών νεότητας που μάχονται κατά των ρυτίδων και των γραμμών. Η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Όμως το σωστό μασάζ προσώπου, η κατανάλωση νερού και η σωστή διατροφή αυξάνουν την παραγωγή των παραπάνω πρωτεϊνών. 

 

Πώς να κάνεις σωστά μασάζ προσώπου για τα Χριστούγεννα

Πρέπει να ακολουθήσεις με τα δάκτυλά σου τη φορά των κινήσεων όπως φαίνονται στην φωτογραφία. Έτσι, θα επιτύχεις καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και θα ενισχύσεις την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου. Κάνε απαλές κινήσεις με τα χέρια σου και σύντομα θα απολαμβάνεις τα οφέλη του μασάζ στην εικόνα σου.

 

Αποτοξινώνει το δέρμα του προσώπου και του λαιμού και μειώνει το πρήξιμο από την κατακράτηση υγρών. 

Προκαλεί αυξημένη παραγωγή αίματος και οξυγόνου, ανανεώνοντας σε έναν βαθμό τα κύτταρα της επιδερμίδας. 

Χαλαρώνει τους σφιγμένους μυς του προσώπου, προκαλώντας συνολικά αίσθημα ευεξίας. 

Χαρίζει στην επιδερμίδα την πολυπόθητη λάμψη που έχει ανάγκη. Όλες άλλωστε θέλουμε δέρμα που ακτινοβολεί!

Συμβάλλει στην ενυδάτωση του δέρματος και μειώνει σε κάποιον βαθμό τα συμπτώματα κόπωσης και στρες που αποτυπώνονται δυστυχώς στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!