Home / Cozyhome  / Πώς να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου για ένα καλό feng shui

Πώς να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου για ένα καλό feng shui

Feng shui
Όλα τα dos και τα don’ts της εδικού Thierry Chow, για το πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας, ώστε να πετύχετε ένα καλό feng shui.

 

Σίγουρα στις top προτεραιότητες και ασχολίες μας βρίσκεται, αυτή τη χρονιά, όπως και την προηγούμενη, η οργάνωση του σπιτιού. Επιζητούμε αρμονία, ηρεμία και πλήρη οργάνωση στο προσωπικό μας καταφύγιο, ένα χώρο που περνάμε μεγάλη διάρκεια της ημέρας. Το δωμάτιο μας είναι το δωμάτιο που είναι αφιερωμένο στη ξεκούραση και τη χαλάρωση. Γι’ αυτό το λόγο θα βοηθούσε να το αναδιοργανώναμε, σύμφωνα με το feng shui. Η σχεδιάστρια και specialist Thierry Chow μοιράζεται τις συμβουλές της για να έναν τέλειο ύπνο και ένα καθαρό μυαλό.

 

 

Αρχικά, φροντίστε να απαλλαγείτε από πολύ παλιά αντικείμενα ή έπιπλα μου διαθέτουν φθορές. Χρειάζεστε ένα νέο και φρέσκο αέρα, χωρίς περιορισμούς. Διακοσμήστε το χώρο μόνο με πράγματα που δε σας αποσπούν την προσοχή και νιώθετε τελείως άνετα. Δημιουργήστε μια cozy ατμόσφαιρα, επιλέγοντας ένα ζεστό φωτισμό, αρώματα και φυτά, που φέρνουν ζωή στο χώρο.

 

 

Εισάγετε έργα τέχνης, aesthetic και με χαρούμενα τοπία, ώστε να χαρίσουν θετική ενέργεια και θετικά συναισθήματα. Σημαντική είναι και η θέση του κρεβατιού. Στραμμένο προς τα δυτικά θα φέρει καλή ενέργεια. Το δωμάτιο σας να είναι πάντα καθαρό και να μπαίνει το φως του ήλιου. Χρωματιστά κεριά και κουρτίνες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Χρώματα όπως, κίτρινο, ροζ και πορτοκαλί, για να φωτίσουν, μαζί με τον ήλιο, κάθε σκοτεινή γωνία, για μια ισορροπία Yin-Yang.

 

 

 Βάζοντας όλα τα στοιχεία της φύσης στο χώρο σας, το δωμάτιο θα συνδεθεί με τη ψυχή σας. Τολμήστε τα tips και θα αποκτήσετε μια χαλαρωτική και αναζωογονητική ατμόσφαιρα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.