Home / Beauty  / Πώς μπορώ να κάνω απολέπιση στο πρόσωπο χωρίς να το τραυματίσω;

Πώς μπορώ να κάνω απολέπιση στο πρόσωπο χωρίς να το τραυματίσω;

Η επιδερμίδα μας έχει συνεχώς ανάγκες, ώστε να διατηρείται υγιής και λαμπερή. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε απολέπιση, αλλά χωρίς να προκαλέσουμε δυσάρεστα αποτελέσματα;

 

Glow and health skin. Ότι ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Πόσο δύσκολο, όμως, μπορεί να φαντάζει το να έχουμε την επιδερμίδα μας λεία και λαμπερή; Με μικρά και σωστά βήματα, με υπομονή και λίγο χρόνο μπορούμε να το επιτύχουμε. Από τα πιο δύσκολα steps της skin care ρουτίνα μας είναι η απολέπιση του προσώπου. Πολλοί ειδικοί δεν την προτείνουν, καθώς αν δε γίνει σωστά θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.

 

 

Η απολέπιση πρέπει να γίνει προσεκτικά και όχι πολλές φορές. Ακόμα και στα ευαίσθητα δέρματα, αν πραγματοποιηθεί με προσοχή. Πάντα να επιλέγετε προϊόντα, στα οποία υπάρχει η ένδειξη ότι δερματολογικά ελεγμένα και είναι για ευαίσθητη επιδερμίδα. Η βρώμη και τα products με λακτικό οξύ, είναι ήπιας μορφής και θα βοηθήσουν το δέρμα σας.

 

 

Αποφεύγουμε τα scrub, αλλά δημιουργούμε φυσικά peeling και εφαρμόζουμε πάντα το serum. Κρέμες απολέπισης και toners είναι ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες. Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη μέθοδος μοιάζει με μια μικρή ιεροτελεστία ομορφιάς. Το δέρμα σας χρειάζεται να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα, ιδανικά δύο φορές την εβδομάδα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.