Home / Fashion  / Πώς θα φορέσουμε το φούξια αυτό το καλοκαίρι

Πώς θα φορέσουμε το φούξια αυτό το καλοκαίρι

Στιλιστικά tips για να αναδείξετε το φούξια, ένα από τα πιο stylish και καλοκαιρινά χρώματα.

 

 

Το καλοκαίρι λατρεύουμε να φοράμε έντονα και πιο girly χρώματα. Ένα από αυτά το φούξια, το οποίο θεωρείται πολύ hot φέτος. Fashion experts μας δείχνουν τον τρόπο να τολμήσουμε να φορέσουμε τα bold colors,  βάζοντας χρώμα στο σύνολο και στη διάθεση μας. Ακόμα και ένα total φούξια outfit είναι μια μοναδική επιλογή που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

 

 

 

 

Οι καλύτερες επιλογές αυτού του χρώματος “κρύβονται” στα slip dresses, τις mini φούστες, τα tops, τα πουκάμισα, τα heels και τις τσάντες. Ένα minimal ή με βάση τις nude αποχρώσεις outfit απογειώνεται αυτόματα αν προσθέσουμε ένα αξεσουάρ με έντονο χρώμα.

 

 

Ιδανικό για τις summer nights μας ένα φόρεμα ή μια mini φούστα. Για τις πιο casual εμφανίσεις σας επιλέξτε ένα top, ένα αέρινο πουκάμισο ή ένα jumpsuit. Υπέροχη ιδέα που θα κάνει το outfit σας πιο ιδιαίτερο είναι τα prints με βάση το φούξια. Blazers, leather items ακόμα και μαγιό θα σας μετατρέψουν στο πιο stylish girl του φετινού καλοκαιριού.

 

 

Συνδυάστε αυτό το φανταστικό χρώμα με μπλε, neon green, πορτοκαλί, αλλά και τα all time classic μαύρο, λευκό και earthy colors. Αν επιθυμείτε να πειραματιστείτε περισσότερο το tonal dressing είναι εδώ για εσάς. Δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις του φούξια και δε θα χάσετε. Δώστε στο καλοκαίρι σας το χρώμα που του αξίζει!

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.