Home / Men  / Grooming  / Πώς θα περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας τις γιορτινές μέρες

Πώς θα περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας τις γιορτινές μέρες

Πώς θα περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας τις γιορτινές μέρες
Οδηγός ανδρικής περιποίησης για τις γιορτινές μέρες. 

Αν θέλετε ο νέος χρόνος να σας βρει ανανεωμένους, πιο λαμπερούς και γοητευτικούς, τότε καλό είναι να ακολουθήσετε μία ρουτίνα εορταστικής περιποίησης που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας σε βάθος και θα βγάλει προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Τι να κάνετε: 

 

 

Δοκιμάστε μία μάσκα ομορφιάς. 

Αφήστε πίσω σας τα ταμπού και κάντε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς μία μάσκα που θα ενυδατώσει το δέρμα σας σε βάθος και θα σας χαρίσει ακόμη περισσότερη λάμψη. Μπορείτε να αναζητήσετε στην αγορά μία μάσκα ειδικά σχεδιασμένη για το ανδρικό δέρμα ή και να φτιάξετε μία μόνοι σας μία με υλικά από την κουζίνα σας. Πάντως δοκιμάστε το και γυρίστε αμέσως την πλάτη στις προκαταλήψεις γιατί το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. 

 

 

Κάντε οπωσδήποτε απολέπιση προσώπου. 

Η απολέπιση προσώπου είναι απαραίτητη και για τους άνδρες. Βάλτε την στη ρουτίνα εορταστικής περιποίησης γιατί θα βοηθήσει το δέρμα σας να λάμψει και θα απομακρύνει ό,τι περιττό από πάνω του. Φτιάξτε μόνοι σας το scrub με μαύρη ζάχαρη και το καθαριστικό προσώπου σας και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Έπειτα κάντε ένα απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας. 

 

Πώς θα περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας τις γιορτινές μέρες

 

 

 

Η θαυματουργή ενυδατική κρέμα. 

Φυσικά μην παραλείπετε την ενυδατική προσώπου. Ειδικά αν ανήκετε στους άνδρες που ξυρίζονται καθημερινά, η χρήση ενυδατικής κρέμας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. 

 

 

Μην ξεχνάτε το σωστό ξύρισμα. 

Το βράδυ της Παραμονής πρέπει να είστε απόλυτα περιποίημενοι. Αυτό συνεπάγεται πως θα έχετε φρεσκάρει τo ξύρισμά σας ή εαν είστε από εκείνους που έχουν μούσια, πως θα έχετε περιποιηθεί αναλόγως και τα μούσια σας. Μην το ξεχνάτε. 

 

Επαναπροσδιορίστε το άρωμά σας. 

Η κολώνια σας είναι αυτή που σας χαρακτηρίζει. Εαν νιώθετε πως αυτή που χρησιμοποιείτε μέχρι σήμερα δεν σας αναδεικνύει, τότε κάντε μία έρευνα αγοράς για να βρείτε το άρωμα που πραγματικά σας ταιριάζει.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!