Home / Men  / Grooming  / Πώς θα δείχνετε περιποιημένος στο επαγγελματικό τηλε-ραντεβού σας

Πώς θα δείχνετε περιποιημένος στο επαγγελματικό τηλε-ραντεβού σας

Πώς θα δείχνετε περιποιημένος στο επαγγελματικό τηλε-ραντεβού σας
Περιποιημένος και στην επαγγελματική βίντεοκλήση σας. Πώς θα το πετύχετε;

Οι νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία επιβάλλουν την τηλεργασία η οποία με τη σειρά της συνεπάγεται συναντήσεις μέσω βιντεοκλήσεων και επαγγελματικά meetings μέσω κάμερας και βιντεοκλήσης. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε περιποιημένος ακόμη κι αν δεν πηγαίνετε στο γραφείο πλέον. Πλέον ο επαγγελματικός σας χώρος είναι το σπίτι σας από το οποίο θα κάνετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού και τηλε – meetings με τους συναδέλφους σας και τους ανωτέρους σας. Πριν ακόμη ανοίξετε την κάμερά σας προχωρήστε στις εξής στρατηγικές κινήσεις για να έχετε μία περιποιημένη κι επαγγελματική εικόνα:

 
Μην παραμελείτε τη ρουτίνα περιποίησή σας. 

Ίσως σας έχει καταβάλλει η πανδημία, ίσως πάλι επειδή δεν χρειάζεται να βγαίνετε από το σπίτι έχετε ξεχάσει την skincare ρουτίνα σας. Αν έχετε αφεθεί και έχετε παραμελήσει τη ρουτίνα περιποίησής σας είναι καιρός να αναλάβετε δράση. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να περιποιείστε τον εαυτό σας. Κάντε καθαρισμό προσώπου πρωί και βράδυ, βάλτε την κρέμα ματιών σας και την ενυδατική σας, κάντε μία μάσκα προσώπου. Σύντομα θα ξαναβρείτε τη “φόρμα” σας.

 
Παρομοίως και με την grooming ρουτίνα σας. 

Περιποιηθείτε τα μαλλιά και τα μούσια σας. Επενδύστε σε μάσκες για τα μαλλιά σας για να τα ενυδατώσετε και να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά. Ξυριστείτε όσο τακτικά πρέπει, τριμάρετε τα μούσια σας, κόψτε τις ενοχλητικές τρίχες (αν έχετε) στα αυτιά και τη μύτη. Γενικώς πάρτε τα ξυριστικά σας και ξεκινήστε. 

 

 

Πώς θα δείχνετε περιποιημένος στο επαγγελματικό τηλε-ραντεβού σας

 

 

Δημιουργήστε το κατάλληλο φόντο. 

Είναι σαφές πως το περιβάλλον σας, το δικό σας home office, πρέπει να είναι κι αυτό περιποιημένο και τακτοποιημένο. Ο χώρος ο οποίος σας πλαισιώνει παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα σας, για αυτό at last but not least, κρατήστε τον καθαρό, κινηθείτε σε minimal γραμμές διακοσμώντας τον προσεκτικά και χωρίς περιττά deco αντικείμενα που δημιουργούν οπτική συμφόρηση και σύγχυση και τραβήξτε τις κουρτίνες να μπει μέσα το φυσικό φως.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!