Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πώς η Taylor Swift βοήθησε μια γυναίκα να πραγματοποιήσει το όνειρό της;

Πώς η Taylor Swift βοήθησε μια γυναίκα να πραγματοποιήσει το όνειρό της;

Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει την ευαισθητοποίησή της.

 

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι η Taylor Swift αγαπά να κάνει εκπλήξεις με δώρα στους θαυμαστές της αλλά και ότι ενισχύει οικονομικά πρωτοβουλίες, οι οποίες σχετίζονται με φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Αυτή τη φορά, η διάσημη pop star βοήθησε μια νεαρή γυναίκα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, Ο λόγος για τη δεκαοχτάχρονη Vitoria Mario, με καταγωγή από την Πορτογαλία, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατοικεί στο Λονδίνο. Είναι μαθηματικός και πρόσφατα αποφοίτησε με τις υψηλότερες βαθμολογίες, ενώ το μεγάλο της όνειρο ήταν να φοιτήσει σε βρετανικό πανεπιστήμιο, εξελίσσοντας την επιστήμη της.

 

Δυστυχώς, η ίδια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσει τη μεγάλη της επιθυμία και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, δημιούργησε τη σελίδα GoFundMe, με στόχο να συγκεντρώσει 40.000 λίρες, όσες δηλαδή χρειάζονταν για να φοιτήσει στο Warwick University.

Η ίδια δήλωσε ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν ένας τρόπος όχι μόνο να μην επιβαρύνει την οικογένειά της αλλά και να εμπνεύσει και άλλα άτομα να κυνηγήσουν το όνειρό τους, ενάντια σε κάθε δυσκολία που σχετίζεται με την οικονομική τους κατάσταση ή ζητήματα ρατσισμού και ανισοτήτων. Η ίδια, μάλιστα, δε γνώριζε καν την αγγλική γλώσσα όταν έφτασε στο Λονδίνο το 2016.

 

 

Η Taylor Swift μπήκε στη σελίδα της, προσφέροντάς της τελικά 23.373 λίρες, ακριβώς το ποσό που υπολειπόταν, ώστε να αγγίξει η Mario τον στόχο της.

 

 

Η ίδια έγραψε: “Vitoria, βρέθηκα τυχαία μπροστά στην ιστορία σου και νιώθω ότι με εμπνέεις με την προσήλωσή σου, στο να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Θα ήθελα να σου προσφέρω το υπόλοιπο από το ποσό που έχεις ήδη συγκεντρώσει. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις! Με αγάπη, Taylor.”

 

Aπό την πλευρά της η Mario, δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή πόσο ευγνώμων νιώθει απέναντι στην τραγουδίστρια, υποσχόμενη ότι θα τελειώσει τη σχολή με Άριστα!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath