Home / Family  / Πώς εκφράζουν οι γάτες την αγάπη τους;

Πώς εκφράζουν οι γάτες την αγάπη τους;

Ανακαλύψτε με ποιους τρόπους εκφράζουν οι γάτες την αγάπη τους για εσάς.

 

 

Για πολλούς οι γάτες θεωρούνται ανεξάρτητα και ανέκφραστα ζώα, συγκρίνοντας τες συνέχεια με τους σκύλους. Μπορεί να είναι αλήθεια ότι δεν είναι τόσο έντονα ζωηρές και συναισθηματικές, όπως είναι ένα σκυλάκι, αλλά σας αγαπάνε το ίδιο με τους δικούς τους πιο ήρεμους τρόπους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 4 τρόπους που μπορούν να αποδείξουν τη στοργή και την αγάπη που τρέφουν οι γατούλες σας.

 

Γυρίζει ανάσκελα

Αν η γάτα σας, σας δείχνει την κοιλίτσα, το πιο ευαίσθητο σημείο της, τότε σίγουρα αισθάνεται μεγάλη άνεση και σιγουριά μαζί σας. Η εμπιστοσύνη αποτελεί βασικό δείγμα αγάπης.

 

 

Νυχτερινές αγκαλιές

Εξαιτίας της μυστικοπάθειας που έχουν οι γάτες, πολλές φορές επιθυμούν να δείχνουν την αγάπη τους τη νύχτα, όταν εσείς κοιμάστε. Ανεβαίνουν στο κρεβάτι σας και κρύβονται στην αγκαλιά σας, κάτω από τα παπλώματα.

 

Τρίψιμο του κεφαλιού της

Το τρίψιμο του κεφαλιού μιας γάτας ισοδυναμεί με μια αγκαλιά. Σύμφωνα με τους ειδικούς αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, καθώς για τις ίδιες είναι σαν να σας σημαδεύουν ως δικό τους άνθρωπο.

 

Ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα

Σίγουρα η εικόνα μιας γάτας να ανοιγοκλείνει τα βλέφαρά της αποτελεί μια πολύ γλυκιά στιγμή. Είναι ο τρόπος της να πει ευχαριστώ, αλλά και σε αγαπώ, για τη πολύτιμη φροντίδα που της χαρίζετε.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.