Home / Wellness  / Health  / Πόσο “αθώο” είναι το μάσημα της τσίχλας;

Πόσο “αθώο” είναι το μάσημα της τσίχλας;

cozy vine chewing gum

Κατά καιρούς συναντάμε διάφορες έρευνες γύρω από τους κινδύνους που κρύβουν κάποιες τροφές ή τις ωφέλειες που έχουν για τον οργανισμό μας.
Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, του Binghamton University, το μάσημα της τσίχλας δεν είναι μια συνήθεια που θα πρέπει να θεωρηθεί “αθώα”, καθώς οι τσίχλες, όπως και πολλά άλλα τρόφιμα, περιέχουν μεγάλο ποσοστό νανοσωματιδίων διοξειδίου του τιτανίου, ενός στοιχείου που εντοπίζεται σε πολλά γλυκά και σοκολάτες, βελτιώνοντας την υφή τους.
Η μακροχρόνια έκθεση του οργανισμού μας σε αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πεπτικό σύστημα και κυρίως την περιοχή του εντέρου, οδηγώντας σε διατροφικές διαταραχές, αφού δεν επιτρέπει τη σωστή απορρόφηση σιδήρου και άλλων απαραίτητων ουσιών.
Οι επιστήμονες προτείνουν την αποφυγή επεξεργασμένων τροφών, οι οποίες περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου. Τι λέτε να ξεκινούσατε από την τσίχλα;

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath