Home / Fashion  / Πως να φορέσεις το βινύλ!

Πως να φορέσεις το βινύλ!

Πως να φορέσεις το βινύλ!
Stylish tips για να απογειώσεις το βινύλ

Είναι πληθωρικό, έντονο και πολύ πολύ εντυπωσιακό. Μπορείς να το βρεις σε διάφορα χρώματα, ρούχα και αξεσουάρ, όπως τσάντες, μπότες και μποτάκια και αν το συνδυάσεις σωστά θα μαγνητίσεις τα βλέμματα. Ο λόγος για το βινύλ ή αλλιώς βινύλιο, ένα υλικό που μπορεί να μας φαίνεται κάπως ¨επιθετικό¨ και δεσμευτικό, όμως το σίγουρο είναι πως αποτελεί hot τάση αυτή τη χρονιά, χαρίζοντας δυναμισμό και stylish νότες στο look μας. Δες τι πρέπει να προσέξεις και πως να το φορέσεις και πάρε συ μέρος στη vinyl επανάσταση! Είσαι έτοιμη;

vinyl pants

Πρόσεξε τις επιλογές που θα κάνεις στο υπόλοιπο outfit, σε χρώματα και υφές και προσπάθησε να επιτύχεις την αναγκαία ισορροπία, που είναι το κλειδί για μια εντυπωσιακή εμφάνιση με βινύλ παντελόνι. Το πιο safe είναι να το φορέσεις με ένα λευκό Τ-shirt όμως μπορείς να το συνδυάσεις με στοιχεία γούνας και με πουλόβερ και να δείχνει επίσης υπέροχο!

Πως να φορέσεις το βινύλ!

vinyl skirts

Οι εξαιρετικά κομψές και θηλυκές vinyl mini και midi φούστες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, καθώς αναδιαμορφώνουν το look μας με ευκολία και στυλ. Πρόσεξε τις υφές που θα επιλέξεις να συντροφεύσουν την vinyl φούστα σου και είσαι ready to rock!

vinyl coat

Ένα πανωφόρι από βινύλιο αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα ιδιαίτερο, λαμπερό και μοναδικό item, σούπερ προσθήκη για την γκαρνταρόμπα σου. Τόλμησέ το σε χρώματα πέραν του μαύρου, όπως κόκκινο, καφέ ή κυπαρίσσι!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!