Home / Fashion  / Πως να φορέσεις τη leather φούστα!

Πως να φορέσεις τη leather φούστα!

Styling tips για να φορέσεις σωστά τη leather φούστα!

Όλες μας οφείλουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας μία δερμάτινη φούστα, καθώς αφενός το leather είναι και πάλι στη μόδα και αφετέρου μία leather φούστα μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Πάρε ιδέες λοιπόν για να φορέσεις πιο στυλάτα από ποτέ, τη leather φούστα σου!

 
Total black

Δημιούργησε ένα total black σύνολο με τη leather φούστα σου και δείξε το στυλ και την κομψότητά σου, εκμεταλλευόμενη τη δυναμική της μονοχρωμίας. Αν θέλεις να ¨ταράξεις¨ το total color look, πρόσθεσε ένα αξεσουάρ σε διαφορετική απόχρωση, αλλά πρόσεξε πολύ σε ό,τι αφορά την ισορροπία των υφών. Παίξε με τους τόνους στα παπούτσια ή την τσάντα σου και απογείωσε το μαύρο σου σύνολο! 

 

 
High heel boots 

Τι πιο σέξι και ταιριαστό από το να φορέσεις τη leather φούστα σου με ψηλές μπότες; Οι ψηλές μπότες χαρίζουν extra πόντους θηλυκότητας στο γενικό outfit. Μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα πουλόβερ για ένα πρωινό σύνολο ή να φορέσεις τη δερμάτινη φούστα σου με ένα chic τοπ για τις βραδινές σου εξόδους. 

 

 
Ιδιαίτερα καλσόν 

Τα καλσόν είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να κάνει το look σου πραγματικά μοναδικό και ξεχωριστό. Υπάρχουν αμέτρητα μοτίβα και σχέδια στα καλσόν σήμερα που μπορούν να συνοδεύσουν τη leather φούστα σου και να ομορφύνουν το σύνολό σου. 

 

 

Color it up

Μήπως ήρθε η στιγμή να γίνεις λίγο πιο τολμηρή και να αποκτήσεις μία leather φούστα σε χρώματα πέραν του μαύρου; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις αποχρώσεις του κόκκινου, του καφέ, του μπορντό ή και του κυπαρίσσι και να κάνεις μία ενδιαφέρουσα και stylish προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου. Γιατί όχι;

 

 

Animal print details

Συνδύασε τα δύο κορυφαία trend της σεζόν, φορώντας με τη leather φούστα σου animal print items. Ένα animal print πουκάμισο, ένα τσαντάκι ή ένα statement πανωφόρι θα κάνουν αμέσως τη διαφορά! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!