Home / Good Life  / Ταξιδέψτε πέρα από τη γη με το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα!

Ταξιδέψτε πέρα από τη γη με το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα!

Πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα

Η εταιρεία Orbital Assembly Corporation πρόκειται να ξεκινήσει τη δημιουργία για το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα, το 2025.

 

Μπορούμε πλέον να ονειρευόμαστε διακοπές με θέα τη γη και το διάστημα! Το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα αποφάσισε να δημιουργήσει η κατασκευαστική εταιρεία Orbital Assembly Corporation. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το έτος 2025 και τα εγκαίνια πιθανότερα στις αρχές του 2027. Αποτελεί ένα πρωτοποριακό και εντυπωσιακό έργο, που σίγουρα θα γράψει ιστορία. Ο διαστημικός σταθμός-ξενοδοχείο θα έχει κυκλικό σχήμα και θα περιφέρεται για να δημιουργεί τεχνητή βαρύτητα, γύρω από την τροχιά της γης.

 

 

Πρόκειται να πραγματοποιήσει μοναδικές φαντασιώσεις και επιθυμίες. Θα αποτελείται από 20 κυκλικά δωμάτια, με μέγιστη χωρητικότητα τα 400 άτομα. Επιπλέον, θα περιλαμβάνονται πολυτελείς ανέσεις, όπως  γυμναστήριο, κινηματογράφος, αίθουσα συναυλιών, spa και πολλά εστιατόρια. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το κόστος διαμονής του. Οι τυχεροί φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν με μια διαφορετική ματιά τον πλανήτη τους και να απολαύσουν μια ασφαλή και μοναδική εμπειρία! 

 

Courtesy of Orbital Assembly Corporation

 

Η Orbital Assembly Corporation σχεδιάζει να πουλήσει μερίδια του ξενοδοχείου σε ανεξάρτητους επενδυτές. Επιπλέον, ο σταθμός θα διατεθεί και ως εκπαιδευτικό κέντρο, για σεληνιακές αποστολές, που θα χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση. Ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου αντικειμένου που θα σταλεί στο διάστημα από τον άνθρωπο!

 

Courtesy of Orbital Assembly Corporation

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.