Home / Wellness  / Mind  / Πρωτότυπες ιδέες για το πρώτο ραντεβού!

Πρωτότυπες ιδέες για το πρώτο ραντεβού!

Ιδέες για εναλλακτικό πρώτο ραντεβού!

Άνδρες, αντλήστε ιδέες για πρωτότυπα πρώτα ραντεβού -σε όχι και τόσο συνηθισμένα μέρη-, για να καταπλήξετε τη μέλλουσα αγαπημένη σας! Δείτε τις προτάσεις μας, βάλτε και λίγη από τη φαντασία σας, οπλιστείτε με την καλύτερή σας διάθεση και δημιουργήστε το πιο συγκλονιστικό πρώτο ραντεβού! 

 

Πικ νικ

Η φύση με την ασύγκριτη ομορφιά της αποτελεί ιδανικό τοπίο για το πρώτο ραντεβού, ενώ η ρομαντική της διάσταση δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για μία πρώτη γνωριμία. Επιλέξτε μία μέρα που ο καιρός το ευνοεί και πάτε μαζί με την κοπέλα σε ένα σημείο κοντά στη φύση για πικ νικ, με λιχουδιές και κρασί! 

 

 

Λούνα πάρκ

Γίνετε μαζί παιδιά ξανά, διασκεδάστε παρέα και περάστε όμορφα στο πρώτο ραντεβού σε ένα Λούνα Παρκ. Τι καλύτερο από το να απολαύσετε μαζί τις fun δραστηριότητες που προσφέρει ένα Λούνα Πάρκ και να γελάσετε με την ψυχή σας; 

 

Ice skating

Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα στις περισσότερες πόλεις στήνονται παγοδρόμια. Τι κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ ice skating; Θα δοκιμάσετε μαζί με την κοπέλα, η οποία θα κατενθουσιαστεί αφενός από το γιορτινό τοπίο και αφετέρου από την διασκεδαστική σας πρόταση! 

 

 

 

Πλανητάριο

Ποια γυναίκα μένει ασυγκίνητη από την μαγεία των άστρων; Σαφώς καμία! Επισκεφθείτε μαζί το Πλανητάριο και ξεκινήστε τη δική σας ρομαντική ιστορία με τον καλύτερο τρόπο! 

 

 

 

Ανακαλύψτε (ξανά) την πόλη μαζί!

Σίγουρα υπάρχουν μέρη στην πόλη που δεν έχετε εξερευνήσει ακόμη! Αναλογιστείτε λοιπόν τι δεν έχετε δει από την πόλη σας, κάντε μία έρευνα και στην συνέχεια ένα πλάνο με τα μέρη που θα επισκεφθείτε μαζί. Ανακαλύψτε μαζί σημεία της πόλης και κάντε ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

 

Escape room!

Ανεβάστε τα επίπεδα αδρεναλίνης σας και διασκεδάστε μαζί, πηγαίνοντας σε ένα escape room. Στα δωμάτια απόδρασης στόχος σας είναι αποδράσετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, λύνοντας μία σειρά από γρίφους ή αποστολές. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!