Home / Beauty  / Προστατευτείτε από την φωτογήρανση!

Προστατευτείτε από την φωτογήρανση!

3 tips για να νικήσετε την φωτογήρανση! 

Προστατευτείτε από την φωτογήρανση και νικήστε τα σημάδια του χρόνου με αυτά τα απλά beauty tips που υπόσχονται να χαρίσουν στην επιδερμίδα σας λάμψη και νεανική όψη! 

 

Αντηλιακό για νεανική επιδερμίδα!

Ο σύμμαχός σας ενάντια στη φωτογήρανση δεν είναι άλλος από το αντηλιακό. Οι βλαβερές επιδράσεις της UVA ακτινοβολίας μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στην υγεία μας. Καθώς μπορούν  να διαπεράσουν ακόμη και την συννεφιά και να καταστρέψουν την επιδερμίδας μας, είναι ζωτικής σημασίας η χρήση αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους! 

 

Εμπιστευτείτε την δύναμη του Beauty sleep. 

Ο ποιοτικός ύπνος αυξάνει τη ροή του αίματος και της λέμφου, τροφοδοτεί τα κύτταρα με θρεπτικά συστατικά και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Κοιμηθείτε τουλάχιστον 8 ώρες, ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε και ”χορτάστε” ύπνο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έχετε δέρμα βελούδινο και νεανικό. Κατά τη διάρκεια του ύπνου (και περισσότερες τις ώρες μεταξύ 11 το βράδυ με 5 το πρωί) τα κύτταρα ξεκινούν τη διαδικασία επανόρθωσης των φθορών της ημέρας και φροντίζουν ώστε η επιδερμίδα σας να είναι φρέσκια και δροσερή! 

 

 

Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο.

Μην εκτίθεστε υπερβολικά στον ήλιο και αποφύγετέ τον εντελώς τις ώρες αιχμής (12μ.μ – 4μ.μ). Ο ήλιος όπως ήδη γνωρίζετε μπορεί να μας κάνει καλό καθώς μας οπλίζει με Βιταμίνη D, όμως ταυτόχρονα είναι πολύ επικίνδυνος καθώς μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση πρόωρης γήρανσης, δερματικών παθήσεων αλλά και καρκίνου. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!