Home / Beauty  / Προκαλούν ξανά οι αδερφές Kardashian

Προκαλούν ξανά οι αδερφές Kardashian

Προκαλούν ξανά οι αδερφές Kardashian
Με σκοπό φυσικά την προώθηση του νέου τους αρώματος. 

H Kim Kardashian και η Kylie Jenner ξέρουν καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Οι επιτυχημένες, μεταξύ άλλων, επιχειρηματίες, κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες το πρώτο τους κοινό άρωμα από τη συλλογή KKW Fragrance. Όπως ήταν αναμενόμενο αποφάσισαν να το λανσάρουν με photos τους στο instagram και να προκαλέσουν για μία ακόμη φορά με στόχο φυσικά να το προωθήσουν όσο καλύτερα μπορούν. 

 

Προκαλούν ξανά οι αδερφές Kardashian

 

Οι δύο αδερφές ανέβασαν μία φωτογραφία που ήταν λίγο περισσότερο προκλητική από τις υπόλοιπες, καθώς η Kylie Jenner ποζάρει κάνοντας τη γνωστή χειρονομία. Τα σχόλια στο Instagram έπεσαν βροχή, με πολλούς ακολούθους να ενοχλούνται από το attitude της Kylie, κάνοντας λόγο για προσβλητική φωτογραφία. Υπήρχε βέβαια και μεγάλη μερίδα followers που έκαναν θετικά σχόλια, γράφοντας επίσης πως αναμένουν με χαρά την κυκλοφορία του αρώματος. 

 

https://www.instagram.com/p/B0r3dtrgiXd/

 

Το νέο άρωμα των δύο celebrity αδερφών έρχεται σε εντυπωσιακό packaging που είναι ουσιαστικά γυναικεία πληθωρικά χείλη, ενώ κυκλοφορούν 3 lip-shaped μπουκαλάκια στο χρώμα του κόκκινου, του nude και του ροζ! 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!