Home / Beauty  / Προετοιμαστείτε για την άνοιξη με τη νέα collection Pure Glow της Dior Beauty

Προετοιμαστείτε για την άνοιξη με τη νέα collection Pure Glow της Dior Beauty

Η Dior Beauty λανσάρει μια νέα ανοιξιάτικη συλλογή με βάση το άνθος κερασιάς.

 

Courtesy of Dior

 

Μετά την κυκλοφορία της εντυπωσιακής σειράς αρωμάτων, η Dior Beauty φέρνει και πάλι την άνοιξη στη ζωή σας! Η πανέμορφη και girly συλλογή περιλαμβάνει σκιές ματιών, βερνίκια νυχιών, ρουζ και lipsticks. Οι παλέτες 3 Couleurs Tri (o) blique Pure Glow, διατίθενται σε “Pure Petals” και “Triple Bloom”, περιλαμβάνουν μεταλλικές και matt αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα άνθη κερασιάς.

 

Courtesy of Dior

 

 Το signature κραγιόν Rouge Dior, εμπλουτισμένο με στοιχεία λουλουδιών, κυκλοφορεί σε δύο νέες φανταστικές αποχρώσεις, την “Pink Sakura” και “Coral Peony”. Επιπλέον μπορείτε να δοκιμάσετε και το Dior Addict Lip Glow Oil και το Lip Maximizer, σε Pink, Coral και Ultra Pink, αποχρώσεις. Τέλος τα βερνίκια νυχιών διατίθενται σε κοραλλί και ζεστό ροζ και το Stick glow blush ρουζ θα χαρίσει στα μάγουλα σας μια φυσική λάμψη. 

 

Courtesy of Dior

 

Η νέα και πολύ cute συλλογή της Dior θα αποτελέσει την καλύτερη “συντροφιά” στα ανοιξιάτικα looks σας. Ανακαλύψτε την εδώ.

 

Courtesy of Dior

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.