Home / Fashion  / Πράσινο χρώμα: Δείτε πώς να το αναδείξετε

Πράσινο χρώμα: Δείτε πώς να το αναδείξετε

Συγκεντρώσαμε μερικά tips για να αναδείξετε τέλεια ένα look, που έχει βάση το πράσινο χρώμα.

 

Όλα τα fashion brands έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για τον ερχομό της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Επιθυμώντας ένα αισιόδοξο κλίμα και μια ευχάριστη διάθεση, τα pop χρώματα θα αποτελέσουν την καλύτερη λύση. Ένα από τα hottest trends θα είναι το αγαπημένο και διαχρονικό πράσινο, ένα χρώμα πολύ κοντά στη φύση. Σε ότι απόχρωση και αν το διαλέξετε θα πετύχετε μια υπέροχη εμφάνιση, με επικρατέστερη το neon green. Μεγάλοι οίκοι το έχουν ως ένα από τα κυρίαρχα χρώματα στα fashion shows τους.

 

Εκτός από ένα total green look ή τα all time classic χρώματα, υπάρχουν και άλλες stylish επιλογές. Ροζ ή φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί και γαλάζιο είναι τα επικρατέστερα χρώματα για τους απόλυτους συνδυασμούς.  Σε κάθε fashion week, οι fashionistas όλου του κόσμου επιλέγουν το πράσινο χρώμα σε κάποιες από τις εμφανίσεις τους, αναδεικνύοντας το με τον καλύτερο τρόπο. Take notes και δημιουργήστε ένα σύνολο που θα θυμίζει ένα πραγματικό fashion icon. 

 

Ρίξτε μια ματιά στα κομμάτια που επιλέξαμε.

 

Pargiana

Courtesy of Pargiana

 

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Courtesy of Bottega Veneta

 

Alexa Chung
Alexa Chung

Courtesy of Alexa Chung

 

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Courtesy of Bottega Veneta

 

Gucci
Gucci

Courtesy of Gucci

 

Εμπνευστείτε από καταπληκτικά looks και εντάξτε το πράσινο χρώμα και στη δική σας γκαρνταρόμπα.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.