Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Ποιο είναι το νέο fitness trend για κάψιμο λίπους;

Ποιο είναι το νέο fitness trend για κάψιμο λίπους;

Ποιο είναι το νέο fitness trend για κάψιμο λίπους;
Είναι διασκεδαστικό και μας βοηθά να χάσουμε λίπος με χαμόγελο. 

Ο λόγος για το τραμπολίνο που χαρίζει στην προπόνησή μας έναν fun αέρα, βοηθώντας μας να βελτιώσουμε όχι μόνο τη γραμμή αλλά και τη διάθεσή μας. Το πρόγραμμα γυμναστικής με τραμπολίνο έχει επανέλθει στο fitness προσκήνιο, αποτελώντας μία από τις πιο hot τάσεις του 2020 στον χώρο της γυμναστικής. Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία όσων θέλουν να χάσουν βάρος διασκεδάζοντας, δοκιμάστε ένα workout με τραμπολίνο. 

 

Ποιο είναι το νέο fitness trend για κάψιμο λίπους;

 

Γιατί είναι τόσο σούπερ για τη σιλουέτα μας; 

Το τραμπολίνο γυμνάζει όλους τους μυς του σώματος, από τον κορμό μέχρι και τα “δύσκολα” πόδια, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς το άλμα στο τραμπολίνο μπορεί να γυμνάσει ταυτόχρονα 400 μυς.  Αποτελεί μία προπόνηση έντονης καρδιαγγειακής αντοχής, δίνει ισχυρό boost στον μεταβολικό ρυθμό, βελτιώνει την ισορροπία και τέλος μας βοηθά να χάσουμε πολλές θερμίδες και λίπος με διασκεδαστικό τρόπο. 

 

Αν η ιδέα σας φαίνεται δελεαστική, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε. Υπάρχουν ήδη γυμναστήρια που έχουν ενσωματώσει στο πρόγραμμά τους προπόνηση με τραμπολίνο. Μπορείτε όμως με τον κατάλληλο εξοπλισμό να αφεθείτε στο hot αυτό workout και στο σπίτι. Δείτε το παρακάτω video για να πάρετε μια ιδέα για το διασκεδαστικό trampoline workout και μην ξεχνάτε: Μετά την προπόνηση καταναλώστε πολύ νερό για να αναπληρώσετε τα χαμένα υγρά, καθώς θα ιδρώσετε πάρα πολύ… 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!