Home / Beauty  / Ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της αγαπημένης παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου;

Ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της αγαπημένης παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου;

Η παρουσιάστρια μόλις λάνσαρε τη δική της σειρά καλλυντικών. 

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου μόλις πριν δύο μέρες λάνσαρε τη δική της σειρά καλλυντικών, ξεκινώντας μία νέα επιχειρηματική πορεία. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια εισήλθε στον κόσμο της ομορφιάς με την πρώτη της συλλογή items περιποίησης σε συνεργασία με την Φαρμακευτική Εταιρεία Medical Pharmaquality. Όπως φαίνεται κι από όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη για το νέο της εγχείρημα. 

 

Ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της αγαπημένης παρουσιάστριας Μαρία Μπεκατώρου;

 

 

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο post της στο Instagram, το οποίο ανέβασε δύο μέρες πριν: 

“Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα… κι εγώ πετάω από τη χαρά μου! Σας παρουσιάζω λοιπόν τη σειρά καλλυντικών μου @mcosmetics_mariampekatwrou με μοναδικά συστατικά, υπέροχο άρωμα και απίθανη υφή που δημιουργήσαμε με την medical Pharmaquality. Ό,τι κάνω το κάνω με πολλή αγάπη κι εδώ η αγάπη περισσεύει…” 

 

 

 

H ανάρτησή της προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων με ευχές για το νέο της beauty εγχείρημα αλλά και συγχαρητήρια. Εμείς με τη σειρά μας της ευχόμαστε πολλή καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της συλλογής της. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη νέα beauty συλλογή της Μαρίας Μπεκατώρου στο mcosmetics.gr

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!