Home / Fashion  / Ποιο είναι το νέο γαλλικό fashion brand που πρέπει να ξέρετε;

Ποιο είναι το νέο γαλλικό fashion brand που πρέπει να ξέρετε;

Η οικολογική του προσέγγιση και η “boom-boom” αισθητική του είναι η απάντηση!

Λέγεται Marcia και έχουμε πολλούς καλούς λόγους για να θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο αυτό γαλλικό fashion brand.

 

Προέρχεται από τη γαλλική Μασσαλία και έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών διάσημων instagrammers, όπως η Camille Charrière, η οποία δεν κρύβει πια την αγάπη της για τη μοναδική αισθητική του label.

 

 

https://www.instagram.com/p/CCJPHSdD31_/

 

To brand Marcia, δημιουργήθηκε από την Emma Reynaud, μια πρώην μπαλαρίνα και στυλίστρια διασήμων, με βασικό στόχο να δώσει στις γυναίκες ένα sexy και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο στυλ, σεβόμενη πάντα το περιβάλλον.

 

Έχοντας η ίδια βιώσει το πόσο δύσκολο είναι να βρεις ρούχα sustainable λογικής, τα οποία να είναι ταυτόχρονα στυλάτα και άνετα, κατέληξε στη δημιουργία της δικής της fashion σειράς.

 

Όλες οι συλλογές της είναι κατασκευασμένες από Econyl, ένα είδος nylon, το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά με άλλη μορφή, ενώ όλο το packaging σέβεται απόλυτα το περιβάλλον και βοηθάει στη μείωση των εκπομπών άνθρακα, αφού μέχρι και οι φάκελοι για τις αποστολές είναι βιοδιασπώμενοι.

 

https://www.instagram.com/p/CByRoKWATYC/

 

 

Η φράση “boom boom”, παρμένη από το τραγούδι “Tchiki Boum” των 80s,  σύμφωνα με τη Reynaud περιγράφει το συναίσθημα που δημιουργείται, όταν μια γυναίκα φοράει Marcia. “Το ύφασμα που χρησιμοποιούμε βοηθάει τις γυναίκες να νιώθουν άνετες και ταυτόχρονα sexy μέσα στα ρούχα, καθώς περιέχει 30 % ελαστικό. Είναι σαν δεύτερο δέρμα πάνω στο σώμα.”

 

https://www.instagram.com/p/B99rWRegUIo/

https://www.instagram.com/p/B-ht1aaAWuX/

 

 

Το signature κομμάτι του label είναι το “Tchikiboum”, το οποίο μοιάζει με ένα απλό T-shirt dress από μπροστά αλλά έχει έντονα ανοίγματα στο πλάι, που το κάνουν υπέροχα sexy.

 

 

https://www.instagram.com/p/B97OzfiAPfx/

 

Aναζητήστε το δικό σας αγαπημένο στο Marciawear.com

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath