Home / Good Life  / Ποιο είναι το μεγαλύτερο healthy drink trend της χρονιάς;

Ποιο είναι το μεγαλύτερο healthy drink trend της χρονιάς;

Ποιο είναι το μεγαλύτερο healthy drink trend της χρονιάς;
Ίσως θα είναι η δημοφιλέστερη drink τάση του καλοκαιριού!

Healthy drink and live: Ποια είναι η τάση που κερδίζει έδαφος στον χώρο του ποτού και αναλαμβάνει να μας χαρίσει όμορφες γευστικές και διασκεδαστικές στιγμές; Είναι τα mocktails.

Σίγουρα θα έχεις υπόψιν σου τα mocktails. Στην περίπτωση που δεν τα έχεις ξανακούσει, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι πρόκειται για τα cocktails χωρίς αλκοόλ, την πιο υγιεινή τους δηλαδή εκδοχή. Τα επίσης πολύ απολαυστικά mocktails αποτελούν ισχυρότατη τάση και φαίνεται πως το καλοκαίρι θα κερδίσουν ακόμη περισσότερο έδαφος στις επιλογές μας. Άλλωστε το αλκοόλ δεν είναι τόσο καλό για την υγεία μας (στην υπερβολή του φυσικά).

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο healthy drink trend της χρονιάς;

Η πιο healthy drink τάση: Τα mocktails είναι ποτά που μοιάζουν ολόιδια οπτικά και γευστικά με τα αντίστοιχα αλκοολούχα και επιπλέον είναι fun!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο healthy drink trend της χρονιάς;

 

Η ονομάσια “mocktails” προέρχεται από τις λέξεις “mock” που σημαίνει απομίμηση και από το “cocktails”. Πρόκειται για τα non- alcohol ποτά που φτιάχνονται από soft drinks όπως είναι το τσάι και η σόδα σε συνδυασμό με χυμούς φρούτων. Η απουσία αλκοόλ όμως δεν τς στερεί τίποτα από γεύση, καθώς είναι νόστιμα και πολύ δροσιστικά. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τις ζεστές θερινές νύχτες που όλοι ανυπομονούμε τόσο να έρθουν.

Τα πιο δημοφιλή mocktails γεννήθηκαν από πασίγνωστα cocktails που όλοι αγαπάμε. Μερικά από αυτά είναι το Μocktail Sangria, το Strawberry Daiquiri, Mojito ή αλλιώς Nojito, η Virgin Margarita, Sparkling Virgin (η non- alcohol εκδοχή του Cosmopolitan), η Virgin Pina Colada, Mocmosa (η μη αλκοολούχα αλλά εξίσου tasty Mimoza), το Virgin Mary και το Hurricane Mocktail.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!