Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός Joel Kinnaman;

Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός Joel Kinnaman;

Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός Joel Kinnaman;
Ενδιαφέροντα facts για τον ηθοποιό Joel Kinnaman. 

Μας γοητεύει με την εξωτερική του εμφάνιση, το επιβλητικό παρουσιαστικό του αλλά και τις υποκριτικές του ικανότητες. Ο λόγος για τον ηθοποιό Joel Kinnaman που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο hot πρόσωπα του διεθνούς στερεώματος και ομολογουμένως μας αρέσει πολύ!  

 

Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός Joel Kinnaman;

 

Το πλήρες όνομά του είναι Charles Joel Nordström Kinnaman και γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1979 στη Στοκχόλμη. Έχει σουηδικές και αμερικάνικες ρίζες και πέντε αδερφές, ανάμεσά τους η επίσης ηθοποιός Melinda Kinnaman. 

 

Έγινε ευρέως γνωστός στο διεθνές κοινό από τον ρόλο του ως RoboCop στην ομώμυνη ταινία του 2014, από την ταινία “Suicide Squad” και αργότερα ως Will Conway στην τηλεοπτική σειρά του Netflix “House of Cards”. Εκεί υποδύοταν τον πολιτικό αντίπαλο του Francis Underwood.  

 

 

Έχει καταπληκτική σωματική διάπλαση εκτός από πολύ όμορφο πρόσωπο γεγονός που τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο γυναικείο φύλο. Έχει ύψος 1,89 cm και πολύ γυμνασμένο κορμί. Του αρέσει πολύ το box, το Brazilian Jiu-Jitsu και το surf, κάνει ασκήσεις με βάρη και κατά καιρούς ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή για να διατηρήσει αυτή την εντυπωσιακή σιλουέτα, η οποία είναι απαραίτητη και για κάποιους από τους ρόλους που υποδύεται. Μάλιστα, για τον ρόλο του στη σειρά “Altered Carbon” υποβλήθηκε σε πάρα πολύ αυστηρή δίαιτα. 

 

Πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix “Altered Carbon”, στη σειρά sci- fi “For All Mankind” καθώς και στη δραματική σειρά “Hanna”, ενώ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και σε δύο κινηματογραφικές παραγωγές. Έχει πιεσμένο πρόγραμμα. 

 

Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός Joel Kinnaman;

 

Φαίνεται πως είναι εργασιομανής καθώς στο παρελθόν μέσα σε μόλις 14 μήνες γύρισε 9 σουηδικές ταινίες (ανάμεσά τους πολλές μικρού μήκους). 

 

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή το 2015 παντρεύτηκε την Cleo Wattenström, που είναι μοντέλο και tattoo artist. Το 2018 όμως προχώρησαν σε χωρισμό με τον ηθοποιό να δηλώνει σήμερα πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό του μοντέλου της Victoria Secret Kelly Gale.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!