Home / Men  / Grooming  / Ποια είναι τα grooming μυστικά του George Clooney;

Ποια είναι τα grooming μυστικά του George Clooney;

Ποια είναι τα grooming μυστικά του George Clooney;
George Clooney: Από τι αποτελείται η grooming ρουτίνα του;

Ο George Clooney θεωρείται ίσως ο ωραιότερος ηθοποιός του Hollywood. Η περίπτωσή του μοιάζει με το παλιό κρασί. Όσο περνά ο χρόνος τόσο πιο γοητευτικός γίνεται. Η γοητεία του όμως δεν είναι μονάχα θέμα γονιδίων ή καλής ζωής -άλλωστε όπως έχει δηλώσει στο περιοδικό Mirror πηγαίνει συχνά σε σπα και αγαπά ιδιαίτερα τα ατμόλουτρα.

Ο υπέροχος κύριος Clooney ακολουθεί μία συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης σε καθημερινή βάση. Ποια είναι αλήθεια τα grooming μυστικά του; 

 

Ποια είναι τα grooming μυστικά του George Clooney;

 

Αυτό το χαμόγελο, θέλει την περιποίησή του. 

Αναπόσπαστο κομμάτι περιποίησης του ηθοποιού είναι η φροντίδα της οδοντοστοιχίας του. Αυτό το υπέροχο χαμόγελο θέλει σίγουρα την περιποίησή του. Ο George Clooney επισκέπτεται όσο συχνά χρειάζεται τον οδοντίατρό του για λεύκανση δοντιών και στην καθημερινότητά του χρησιμοποιεί προϊόντα με λευκαντική δράση. Τέλος, δεν ξεχνά ποτέ το νήμα, το οποίο είναι θαυματουργό για την υγεία των δοντιών μας. 

 
Η επιδερμίδα του χρειάζεται φροντίδα. 

Σε λιγότερο από 1 χρόνο θα μπει στην δεκαετία της ζωής του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αφήνει το δέρμα του να γεράσει. Οι σύμβουλοί του τον έχουν εφοδιάσει με το καλύτερο tip -αδιαμφισβήτητα αποτελεσματικό για την ανδρική και γυναικεία επιδερμίδα. Ο λόγος για την αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 15 SPF και ενυδατικά στοιχεία. Έτσι, ο ηθοποιός κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό προσώπου του, προχωρά στην εφαρμογή αντηλιακής κρέμας. 

 

Ένα από τα grooming και beauty tips του George Clooney είναι η εφαρμογή κρέμας ματιών.

 

 

Κρέμα ματιών, το προϊόν που δεν ξεχνά ποτέ. 

Τα πολύωρα γυρίσματα και το πολύ makeup σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου κουράζει τα μάτια. Ο ηθοποιός θέλοντας να διατηρήσει το βλέμμα του όσο πιο νεανικό γίνεται και να απομακρύνει τις ρυτίδες, χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση κρέμα ματιών, ειδικά σχεδιασμένη για την ανδρική επιδερμίδα. 

Η σωστή κρέμα ματιών σφίγγει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων και του ενοχλητικού πρηξίματος. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!