Home / Beauty  / Αυτά είναι τα 3 μυστικά ομορφιάς της Nicole Kidman! 

Αυτά είναι τα 3 μυστικά ομορφιάς της Nicole Kidman! 

H Nicole Kidman μοιράζεται τα beauty μυστικά της! 

Η ηθοποιός με την αλαβάστρινη επιδερμίδα, μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της, δείχνοντας στις γυναίκες τον δρόμο για να είναι παντοτε λαμπερές! Τι κάνει λοιπόν η γοητευτική ηθοποιός, που στα 51 της χρόνια συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την εκπλεπτυσμένη ομορφιά της; 

 

 

Η Nicole Kidman περιποιείται ευλαβικά την επιδερμίδα της και υποστηρίζει πως όλες μας πρέπει να κάνουμε το ίδιο για να είμαστε γοητευτικές και να αισθανόμαστε όμορφα, ενώ όπως έχει δηλώσει τα δικά της beauty icons είναι η Catherine Deneuve και η Grace Kelly. 

 

 

Για να διατηρεί πάντοτε φρέσκια και νεανική την επιδερμίδα της, δεν ξεχνά ποτέ να αφαιρεί το μακιγιάζ της, με ένα ειδικό, καθαριστικό γαλάκτωμα. Ακόμη και τις πιο κουραστικές μέρες, όταν γυρνά σπίτι της από τα πολύωρα γυρίσματα φροντίζει να αφαιρεί πλήρως το make up της χρησιμοποιώντας μαντηλάκια καθαρισμού που παίρνει παντού και πάντοτε μαζί της. Η διεξοδική αφαίρεση του μακιγιάζ είναι άλλωστε εξαιρετικά σημαντική για την υγεία της επιδερμίδας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το δέρμα φαίνεται θαμπό και ταλαιπωρημένο, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες εμφάνισης ακμής ή άλλων δερματικών προβλημάτων. 

 

 

Ένα ακόμη beauty tip της που εφαρμόζει σε καθημερινή βάση είναι η χρήση αντηλιακών προιόντων στο πρόσωπό της. Καθώς η επιδερμίδας της είναι πολύ ανοιχτή φροντίζει και το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα να απλώνει μία γενναία ποσότητα αντηλιακής κρέμας στο πρόσωπό της με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας. Με τον τρόπο αυτό προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου της από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία που ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση. 

 

 

Τέλος, κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου της η όμορφη σταρ χρησιμοποιεί την αντιρυτιδιτική της κρέμα που έχει ώς κύριο συστατικό τη ρετινόλη. Η ρετινόλη είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό συστατικό για τον έλεγχο των βασικών λειτουργιών των κυττάρων του δέρματος, καθώς περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνη Α. Είναι καλό να χρησιμοποιούμε κρέμες που την περιέχουν γιατί επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου μειώνοντας τις ρυτίδες, απομακρύνει τη λιπαρότητα, καταπολεμά την ακμή και τις πανάδες και αφήνει το δέρμα λείο, ενυδατωμένο και λαμπερό! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!