Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποια είναι η Love Quinn από τη σειρά ‘You’?

Ποια είναι η Love Quinn από τη σειρά ‘You’?

Ποια είναι η Love Quinn από τη σειρά 'You'?
Το όνομά της είναι Victoria Pedretti και είναι μόλις 24 ετών. 

 

 

H Love Quinn ή κατά κόσμον Victoria Pedretti έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν και αυτό γιατί πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς “You” του Netflix που έχει αγαπηθεί από τους θεατές. Ποια είναι όμως η μυστηριώδης πρωταγωνίστρια;  

 

Ποια είναι η Love Quinn από τη σειρά 'You'?

 

Η  Victoria Pedretti γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1995 στην Πενσυλβάνια της Αμερικής και αποφοίτησε από το Pennsbury High School in Fairless Hills. Το ενιδαφέρον της για τις τέχνες και την υποκριτική ήταν εμφανές από τότε που ήταν πολύ μικρούλα. Έτσι, όταν τελείωσε το σχολείο παρακολούθησε μαθήματα στο Pennsbury High School in Fairless Hills. 

 

Ποια είναι η Love Quinn από τη σειρά 'You'?

 

Αποφοίτησε από τη σχολή Καλών Τεχνών του Carnegie Mellon School of Drama το 2017, ενώ εκείνο το διάστημε συμμετείχε στις ταινίες μικρού μήκους “Sole” και “Uncovering Eden”.Την ίδια χρονιά είχε μία επαγγελματική επιτυχία που τη βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα της πιο δυναμικά. Μετά από οντισιόν επιλέχθηκε να παίξει την Eleanor “Nell” Crain στην τηλεοπτική σειρά του Netflix “The Haunting of Hill House”

 

Ποια είναι η Love Quinn από τη σειρά 'You'?

 

To 2019 μετά την αναγνώριση που κατάφερε από τον προηγούμενο ρόλο της εμφανίστηκε στην ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon a Time in Hollywood“.

 

Ποια είναι η Love Quinn από τη σειρά 'You'?

 

Αγαπά πολύ τα σκυλιά, την ιταλική κουζίνα και ιδιαίτερα τις μακαρονάδες, καθώς δηλώνει pasta lover

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!