Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποια είναι η Lily James που θα υποδυθεί την Pamela Anderson;

Ποια είναι η Lily James που θα υποδυθεί την Pamela Anderson;

Γνωρίστε την ηθοποιό Lily James, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της.

 

 

 

Η Lily James γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1989 στο Surrey. Έχει καταγωγή από το Παρίσι και το Λονδίνο. Αφού τελείωσε το σχολείο, πήγε στο GuildHall School of Music and Drama του Λονδίνου, για να σπουδάσει υποκριτική. Όταν αποφοίτησε, υπέγραψε με το Travistock Wood management του Λονδίνου.

 

 

Ξεκίνησε την καριέρα της από την τηλεόραση με την πετυχημένη σειρά Dowton Abbey. Ο ρόλος της ξεκίνησε ως απλή συμμετοχή κα κατέληξε main role, χάρη στο ταλέντο της Lily. Η ταινία Cinderella (2015) ήταν το breakthrough της καριέρα της, η οποία άρχισε να απογειώνεται. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και σειρές.

 

 

 Μερικές από αυτές είναι οι εξής: War & Peace, The Pursuit of Love, Mama Mia, Baby Driver, Darkest Hour, Rebecca, The Dig, κ.α. Ανακοινώθηκε ότι την επόμενη σεζόν θα υποδυθεί την Pamela Anderson, σε μια mini σειρά και η ομοιότητά της έχει εκπλήξει τους πάντες.

 

 

Λατρεύει το θέατρο, είναι μέλος μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης του Λονδίνου και είναι μεγάλη fan των Spice Girls.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.