Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποια είναι η Lali Esposito της ισπανικής σειράς Sky Rojo;

Ποια είναι η Lali Esposito της ισπανικής σειράς Sky Rojo;

Lali Esposito

Γνωρίστε τη γνωστή ηθοποιό Lali Esposito, από την Αργεντινή, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της.

 

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Lali Esposito γεννήθηκε στο Buenos Aires της Αργεντινής, στις 10 Οκτωβρίου του 1991. Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε ηλικία μόλις 6 ετών, στην παιδική σειρά Caramelito y vos. Για πολλούς από εμάς, είναι γνωστή μέσα από τις πετυχημένες και πολύ αγαπημένες σειρές Florecienta και Chiquititas. Από πολύ μικρή αναδείχθηκε ως ένα ανερχόμενο υποκριτικό ταλέντο της νότιας Αμερικής.

 

 

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της έγινε το 2014 με την ταινία La pelea. Έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από την πετυχημένη συμμετοχή στην teenager σειρά Casi Angeles. Η ίδια και οι συμπρωταγωνίστριες της ίδρυσαν την pop μπάντα Teen Angels, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και σειρές. Μερικές από αυτές είναι: Solamente Vos, Esperanza mia, Dolce amor, That’s not cheeting, The Accused, κ.α. Φέτος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Netflix Sky Rojo, η οποία βρίσκεται σταθερά στα top 10.

 

 

Μετά τη διάλυση του group άρχισε τη solo καριέρα της στη μουσική. Έχει ηχογραφήσει τέσσερις προσωπικούς δίσκους: A Ballar, Soy, Brava και Libra. Θεωρείται από τις όμορφες και πετυχημένες γυναίκες της χώρας της. Έχει ασχοληθεί και με το modeling και έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικές συλλογές, με γνωστά brands της Αργεντινής.

 

 

Είναι ενεργό μέλος σε πολλές φιλανθρωπικές και περιβαλλοντολογικές οργανώσεις, εθνικές και διεθνείς. Δηλώνει μάχιμη φεμινίστρια και το έργο της διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην αναγνώριση του δικαιώματος της αποβολής στην Αργεντινή.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.