Home / Good Life  / Art & Culture  / Ποια είναι η εικαστικός που συνεργάστηκε με τον οίκο Fendi;

Ποια είναι η εικαστικός που συνεργάστηκε με τον οίκο Fendi;

Ο οίκος fendi συνεργάστηκε με την Sarah Coleman για το περασμένο Design Miami και ανακαίνισε την boutique του στο Design District του Μαΐάμι.

Η καλλιτέχνης έχει δουλέψει στο πλευρό του αρχιτέκτονα Peter Marino και μετέτρεψε τα κλασικά prints, το FF logo, σε υφάσματα που καλύπτουν τα έπιπλα του καταστήματος, με μια 70s αισθητική. Η Coleman επαναπροσδιόρισε το διάσημο Pequin μοτίβο και το FF logo δίνοντας του ένα verigo effect, με το πρώτο να καλύπτει την πρόσοψη της boutique και το δεύτερο να εμφανίζεται σε μια περιορισμένης έκδοσης τσάντα Peekaboo. Το ψυχεδελικό μοτίβο κοσμεί μια εκδοχή από καμβά και μια από δέρμα, όπου χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τα έντονα χρώματα.

 

 

Η Sarah Coleman είναι visual artist που εμπνέεται τόσο από τα διάσημα brands όσο και από τα αντικείμενα της καθημερινότητας. Χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη τα λογότυπα γνωστών οίκων και τα τοποθετεί σε συνηθισμένα αντικείμενα, δημιουργώντας μοναδικά έργα τέχνης, το καθένα φτιαγμένο στο χέρι. Τα έργα της βασίζονται στη βιωσιμότητα καθώς επαναχρησιμοποιεί αντικείμενα και τους δίνει μια νέα ερμηνεία.

 

“Κοιτάζω στο περιβάλλον μου και αναρωτιέμαι, τι μπορώ να μεταμορφώσω και να του δώσω μια δεύτερη ζωή. Προσπαθώ να σέβομαι τη γη και να δημιουργώ λιγότερα απόβλητα, επαναχρησιμοποιώντας αυτά που υπάρχουν ήδη.”

 

“Είμαι βαθιά συνδεδεμένη με τα αντικείμενα της καθημερινότητας. Γίνονται καθημερινά για έναν λόγο, επειδή κάτι σύμφωνα με το σχέδιό τους, τα κάνει τέλεια – ακόμα κι αν φαίνονται απλά.”

 

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein