Home / Beauty  / Πλήρης οδηγός για τη Μεσοθεραπεία προσώπου, από τη Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Πλήρης οδηγός για τη Μεσοθεραπεία προσώπου, από τη Dr. Γεωργία Βαδαρλή

Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μια από τις κορυφαίες θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής καθώς προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε ότι υπόσχεται και εφαρμόζεται σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων.

 

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του δέρματος, έτσι, με το πέρασμά του αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα και το κάνει να δείχνει γερασμένο και χωρίς λάμψη. Αυτό συμβαίνει και με το περιβάλλον. Το περιβάλλον, και συγκεκριμένα οι ρύποι, που υπάρχουν σε αυτό, αλλά και ο ήλιος επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα να είναι θαμπή και χωρίς ζωντάνια.

 

 

Τι μπορεί να κάνει κάποιος για να αναστρέψει τα σημάδια του χρόνου και να κάνει την επιδερμίδα του να δείχνει πιο υγιής, πιο νεανική και πιο λαμπερή; Λύσεις υπάρχουν πολλές, πλέον. Η μεσοθεραπεία είναι μια από αυτές και μάλιστα από τις πιο δημοφιλείς. Τι είναι όμως η μεσοθεραπεία και πώς λειτουργεί; Τι οφέλη προκύπτουν από την εφαρμογή της;

 

Η Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο μέσω μικρών ενέσεων που γίνονται στο μεσόδερμα, το οποίο είναι «υπεύθυνο» για την υφή και το πάχος του δέρματος. Ορίζεται ως μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική τεχνική της πλαστικής χειρουργικής και εφαρμόζεται για:

 

 

 Μπορεί να εφαρμοστεί και στο σώμα προκειμένου να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και το τοπικό πάχος.

 

 Μπορεί να είναι είτε αυτόλογη, είτε ετερόλογη. Η αυτόλογη Μεσοθεραπεία γίνεται μέσω της έγχυσης αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματός μας, ενώ η ετερόλογη  γίνεται με έγχυση υαλουρονικού οξέος ή μίγματος υαλουρονικού, βιταμινών και αμινοξέων. Όποια μέθοδος και αν επιλεγεί, τα συστατικά εισέρχονται στο δέρμα μέσω μικροενέσεων και το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό, πιο λαμπερό, πιο υγιές και γεμάτο ζωντάνια.

 

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

www.vadarli.gr

 

⇒ Δείτε επίσης Body Contouring και πώς γίνεται

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.