Home / Men  / Grooming  / Πιο ακαταμάχητος από ποτέ ο Robert Pattinson με άρωμα Dior

Πιο ακαταμάχητος από ποτέ ο Robert Pattinson με άρωμα Dior

Ο διάσημος οίκος, Dior, κυκλοφορεί το νέο ανδρικό άρωμα, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

 

 

Γοητευτικός, αισθησιακός και έτοιμος να κάνει τα πάντα, ο αγαπημένος Robert Pattinson, στη νέα του Dior καμπάνια. Το καινούργιο άρωμα είναι ισχυρό και ελκυστικά φρέσκο, ενσαρκώνοντας το σύγχρονο άνδρα. Με το σλόγκαν “I’m your man”, το Dior Homme μεταφέρει όλες τις πτυχές της αρρενωπότητας, γεμάτο δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και τρυφερότητα.

 

 

O Robert μας καλεί να ακολουθήσουμε το τολμηρό μονοπάτι, του Dior Homme Eau de Toillette. Υπό τους ήχους του καταπληκτικού τραγουδιού του Leonard Cohen, υπόσχεται στην αγαπημένη του να κάνει ότι του ζητήσει, να είναι ο άνθρωπος της. Η νέα καμπάνια αναφέρεται σε μια ολοκληρωτική μορφή αγάπης και τη μουσική έκφραση ενός άνδρα που αγαπά με πάθος. Το ολοκαίνουργιο άρωμα συνδυάζει μια αρμονία λείας και ακατέργαστου ξύλου. Περιλαμβάνει Atlas Cedar, μια στεγνή και ζεστή μορφή ξύλου, Patchouli Heart, για την ιδιαίτερη μυρωδιά και Vetiver, για γήινη και ξυλώδη μυρωδιά.

 

 

“Αυτό το νέο Dior Homme έχει μια αναμφισβήτητα ανθεκτική υπογραφή που δεν την εμποδίζει να αναπτύξει τρυφερές και αισθησιακές πινελιές. Αποτυπώνει βασικά, το πορτρέτο ενός σύγχρονου άνδρα”, δηλώνει ο François Demachy, Dior Perfumer-Creator.

 

Το μπουκάλι του iconic αρώματος αναγεννιέται, αντανακλώντας μια ισχυρή αυτοπεποίθηση. Πιο κομψό και stylish από ποτέ, χάρη στο νέο, αυστηρό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Ελαφρύ, κρυστάλλινο και απλό, αποκαλύπτει το πιο βασικό: την ομορφιά του αρώματος. Εγείρει όλες τις αισθήσεις σας, χάρη στις αναζωογονητικές πινελιές του. Χαρίζει απαλότητα στο δέρμα σας, αλλά και τη φρεσκάδα ενός αποσμητικού.

 

 

Μπείτε στο μοναδικό κόσμο των αισθήσεων του Dior, ανακαλύπτοντας το άρωμα εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.