Home / Beauty  / Περιποίηση μαλλιών τον Χειμώνα

Περιποίηση μαλλιών τον Χειμώνα

Συμβουλές για την απόλυτη winter περιποίηση μαλλιών!

4+1 συμβουλές για την πιο αποτελεσματική περιποίηση μαλλιών και τον Χειμώνα! 

 

Πιείτε ακόμη πιο πολύ νερό

Πιείτε πολύ νερό, όχι μόνο γιατί είναι καλό για την υγεία σας συνολικά, αλλά και γιατί είναι θαυματουργό για τα μαλλιά σας. Το νερό προσφέρει στο τριχωτό της κεφαλής την απαραίτητη ενυδάτωση όταν ο υδράργυρος πέφτει και οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να βλάψουν τα μαλλιά μας. 

 

 

Λάβετε τα μέτρα σας με το πιστολάκι

Αναγκαίο εργαλείο τον χειμώνα, το πιστολάκι μας βοηθά να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας και να απομακρύνουμε οποιαδήποτε υγρασία μπορεί να μας χαλάσει αφενός το look και αφετέρου να μας οδηγήσει στο κρεβάτι με κρύωμα. Πριν κάνετε όμως πιστολάκι απλώστε στα μαλλιά σας ένα ειδικό προϊόν που τα προστατεύει από τη θερμότητα και τις ακραίες θερμοκρασίες. 

 

Εμπιστευθείτε τα hair oils

Τα λαδάκια μαλλιών είναι θαυματουργά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο λάδι ελιάς, λάδι καρύδας, έλαιο αβοκάντο, έλαιο jojoba ή moroccan oil που περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά, είναι πλούσια σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά και ενδυναμώνουν την τρίχα, χαρίζοντας ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα. Τρίψτε μερικές σταγόνες στην παλάμη σας, απλώστε από την μέση μέχρι και τις άκρες και αφήστε τα να δράσουν. 

 

 

Προστασία με στυλ!

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τοn κρύο αέρα με ένα stylish καπέλο ή σκουφάκι. Τα σκουφάκια αποτελούν ένα δίχτυ προστασίας στις επιθετικές συνθήκες του χειμώνα και μπορούν ταυτόχρονα να κάνουν ένα μοντέρνο upgrade στο look σας. 

 

 

Καταναλώστε περισσότερες πρωτεΐνες

Οι πρωτεΐνες βελτιώνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης, τονώνουν και ¨οχυρώνουν¨ την τρίχα στις καθημερινές επιθέσεις που μπορεί να είναι το σκληρό βούρτσισμα, το έντονο styling αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας και ως εκ τούτου είναι απαραίτητες για την υγεία των μαλλιών. Προσθέστε στο διατροφολόγιό σας περισσότερες πρωτεΐνες τρώγοντας αμύγδαλα, στήθος κοτόπουλου, βρώμη, γαλακτοκομικά προϊόντα, κινόα, τόνο, φακές και γαλοπούλα, για πιο δυνατά και λαμπερά μαλλιά όλο τον χρόνο!   

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!