Home / Beauty  / Πείτε αντίο στη κυτταρίτιδα με αυτά τα tips!

Πείτε αντίο στη κυτταρίτιδα με αυτά τα tips!

 Ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός για να διώξετε την κυτταρίτιδα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών είναι η κυτταρίτιδα, η όψη του φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, στο στομάχι και στην κοιλιά και «χτυπά» την πόρτα σε πιο γεμάτες ή αδύνατες γυναίκες. Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα, ωστόσο υπάρχουν tips που αν τα εφαρμόσετε συνδυαστικά θα δείτε το δέρμα σας στις προβληματικές περιοχές πιο λείο και απαλό. 

 

Tip 1- Στοχευμένες ασκήσεις. 

Δώστε βάση στις αεροβικές ασκήσεις και στις ασκήσεις που εστιάζουν στις «προβληματικές» σας περιοχές και εκτελέστε τις τακτικά. Προσπαθήστε να κάνετε μια μορφή αερόβιας άσκησης για 30 λεπτά την ημέρα και να εκτελείτε τις ασκήσεις με βάρη ή το βάρος του σώματός σας, 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε την προπόνηση tabata που σας βοηθά να κάψετε λίπος και θερμίδες. Η άσκηση είναι σημαντικός παράγοντας για τη μείωση της κυτταρίτιδας και το τοπικού πάχους. 

 

Tip 2- Έξυπνη διατροφή.  

Σύμφωνα με τους ειδικούς η διατροφή διαδραματίζει τον κυριότερο ρόλο στην μείωση της κυτταρίτιδας. Υιοθετήστε το διατροφικό πρότυπο της μεσογειακής διατροφής, καταναλώστε πολλά φρούτα και λαχανικά και προσπαθήστε να αποφύγετε τους πολλούς υδατάνθρακες και να καταναλώνετε άφθονη σαλάτα με άπαχες πηγές πρωτεΐνης. Ο καλύτερος διατροφικός συνδυασμός που μπορείτε να κάνετε για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα είναι να τρώτε ψάρι με πράσινη σαλάτα, με κοτόπουλο ή ομελέτα. 

 

 

Tip 3-Λεμφικό μασάζ. 

Το λεμφικό μασάζ βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου από τις τοξίνες, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, και στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, συμβάλλοντας σημαντικά σε μια αδύνατη σιλουέτα και στην μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού. Δοκιμάστε το καθώς εκτός των άλλων θα σας χαρίσει και ευεξία! Για πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα οφέλη του λεμφικού μασάζ διαβάστε εδώ

 
Tip 4 – Μασάζ με λούφα. 

Προμηθευτείτε μια λούφα και σε στεγνή ή και υγρή επιδερμίδα κάντε μασάζ με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Προσπαθήστε να κάνετε αυτό το αντικυτταριδικό μασάζ καθημερινά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!