Home / Good Life  / Παραλίες ασύλληπτης ομορφιάς στην Ελλάδα

Παραλίες ασύλληπτης ομορφιάς στην Ελλάδα

Παραλίες ασύλληπτης ομορφιάς στην Ελλάδα
Ας πάρουμε για γεύση καλοκαιριού μέσα από εκπληκτικές παραλίες στην Ελλάδα. 

Μέχρι να πατήσουμε ξανά στην άμμο ξυπόλητοι, μέχρι να γεμίσουμε με αλάτι και ήλιο, μέχρι να βυθιστούμε ξανά στα καθαρά νερά της θάλασσας, ας βολτάρουμε μέσα από φωτογραφίες σε κάποιες από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα.

 

Ανακάλυψε κάποιες από τις πιο εξωτικές παραλίες της χώρας μας.

Παραλίες ασύλληπτης ομορφιάς στην Ελλάδα

 

 

Σεϋχέλλες – Ικαρία.

Οι Σεϋχέλλες της Ελλάδας βρίσκονται στο Αιγαίο, στο νησί της Ικαρίας. Είναι στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού και πιο συγκεκριμένα 25 χιλιόμετρα δυτικά από τον Άγιο Κήρυκο. Πρόκειται για ένα σκηνικό αδιανόητης ομορφιάς, εδώ τα θερινά όνερια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Θεωρείται από τις πιο εξωτικές στη χώρα μας. Έχει ψιλή λευκή άμμο και βοτσαλάκι, υπέροχα καταγάλανα νερά και είναι περιτριγυρισμένη από εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς. Ένα άγριο τοπίο που θα σε μαγέψει.

 

Παραλίες ασύλληπτης ομορφιάς στην Ελλάδα

 

 

Βουτούμι – Αντίπαξοι.

Στο Ιόνιο πέλαγος, στους μικρούς μα πανέμορφους Αντίπαξους, θα βρείς ένα γαλάζιο μυστικό. Κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά – το χρώμα αυτό μόνο αν το δεις από κοντά θα καταλάβεις πόσο εντυπωσιακό είναι- λευκής άμμος, βοτσαλάκια… και τριγύρω πλούσια βλάστηση. Αυτή είναι η πανέμορφη παραλία Βουτούμι.

Σε αυτόν τον μικρό κόλπο θα ανακαλύψεις τα θαυμαστά μυστικά της φύσης. Η παραλία αποτελεί must visit σημείο και δεν είναι τυχαίο πως πλήθος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών την προσεγγίζουν για τα μοναδικού χρώματος νερά της.

 

 

Σαλιάρα – Θάσος.

Μία ακόμη εξωτική παραλία είναι η παραλία Σαλιάρα ή αλλιώς Marble beach στο βόρειο άκρο της Θάσου. Βρίσκεται 7,5χλμ από τον Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού.

Στη Σαλιάρα ο επισκέπτης θα δει όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, θα μαγευτεί από την άμμο που έχει πασπαλιστεί με μαρμαρόσκονη και θα βγει τις πιο ισνταγκραμικές φωτογραφίες.

 

Παραλίες ασύλληπτης ομορφιάς στην Ελλάδα Παραλίες ασύλληπτης ομορφιάς στην Ελλάδα

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!