Home / Lifestyle  / Celebrities  / Παντρεύεται ο γιος του David και της Victoria Beckham!

Παντρεύεται ο γιος του David και της Victoria Beckham!

Ο Brooklyn Beckham έκανε το μεγάλο βήμα!

 

Τι κι αν είναι μόλις 21; Ο γιος των David και Victoria Beckham φαίνεται ότι βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της πανέμορφης Nicola Peltz, στην οποία έκανε πρόταση γάμου και άκουσε το μεγάλο ναι!

 

“Πριν δύο εβδομάδες ζήτησα από την αδερφή ψυχή μου να με παντρευτεί και εκείνη δέχτηκε!” έγραψε ο Brooklyn Beckham, κάτω από μία άκρως τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. “Eίμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και μπαμπάς κάποια μέρα.”

 

https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/

 

Η εικοσιπεντάχρονη Peltz μοιράστηκε με τη σειρά της την ίδια φωτογραφία στο Instagram, με τη λεζάντα “Με κάνεις το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω τη ζωή μου στο πλάι σου.”

 

Η ανακοίνωση έγινε γνωστή σχεδόν αμέσως από όλη την οικογένεια Beckham, με τη Victoria να ανεβάζει τα χαρμόσυνα νέα στα social media. “Tα πιο συναρπαστικά νέα! Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι… Σας ευχόμαστε αγάπη και ευτυχία για μια ολόκληρη ζωή!”, ενώ τάγκαρε τον David και τα αδέρφια του Brooklyn.

 

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, ο οποίος μάλλον ήταν αρκετός για να ανακαλύψουν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

 

 

Να είναι πάντα ευτυχισμένοι!

 

https://www.instagram.com/p/B-aYg3ulzkl/

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath