Home / Family  / Παιχνίδια με τον μπαμπά στην παραλία

Παιχνίδια με τον μπαμπά στην παραλία

Τα πιο fun και αστεία παιχνίδια για τον μπαμπά και τα παιδιά.

Ήρθε το καλοκαιράκι. Τα παιδιά ανυπομονούν να ξεχυθούν στις παραλίες και να αρχίσουν τις βουτιές, τα παιχνίδια με τα κύματα, τα κάστρα στην άμμο. Πόσο πιο ωραία όμως είναι τα παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα όταν οι μικροί ήρωες παίζουν με το μπαμπά τους;

Πάρτε μία γεύση από τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας στην παραλία.

Μπουγέλο με μπαλόνια

Μπαλόνια και μπουγέλο, δύο λέξεις συνυφασμένες με τα παιδικά χρόνια. Τα νερομπαλόνια είναι πολύ της μόδας τελευταία και υπόσχονται απίστευτη διασκέδαση. Τα παιδιά λατρεύουν το μπουγέλο και το ίδιο και οι μπαμπάδες, που θα θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια.

Κατασκευές και σχέδια στην άμμο

Μπαμπάδες, επιστρατεύστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, πάρτε τα κουβαδάκια σας και τα πλαστικά ποτηράκια σας και δημιουργήστε. Τα κλασσικά κουβαδάκια υπόσχονται διασκεδαστικές στιγμές με το παιδί σας και υπέροχες δημιουργίες από άμμο.

Σέρφινγκ με τον μπαμπά

Μια μεγάλη σανίδα με ένα εξτρά σχοινί μπορεί να γίνει αυτοσχέδια σανίδα σερφ. Κορίτσια και αγόρια θα γίνουν μικροί σέρφερς και δεν θα φοβούνται τα κύματα. Το παιδί ανεβαίνει πάνω στη σανίδα και ο μπαμπάς τραβάει το σχοινί. Το παιχνίδι απογειώνεται!

Γράμματα και σχήματα

Γράψτε πάνω στην άμμο και κάντε σχήματα με τα παιδιά σας. Μικρά και μεγάλα δάχτυλα θα μεγαλουργήσουν πάνω στην άμμο μαθαίνοντας τα γράμματα, τα σχήματα, λέγοντας σε αγαπώ.

Τρέξιμο

Το τρέξιμο είναι πολύ καλή γυμναστική για μικρούς και μεγάλους. Κάντε αγώνες με το παιδί σας έχοντας ως τέρμα την ομπρέλα που θα είναι ξαπλωμένη η μαμά.

 

Μπαμπάδες, τα παιδιά πάντα χαίρονται τις στιγμές μαζί σας και πολύ περισσότερο το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα. Απολαύστε τα καλοκαιρινά παιχνίδια και χαρείτε τα παιδιά σας.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!