Home / Fashion  / Πέδιλα με κάλτσα: Πώς να υιοθετήσετε τo trend που διχάζει!

Πέδιλα με κάλτσα: Πώς να υιοθετήσετε τo trend που διχάζει!

Tips για να πετύχετε έναν κομψό συνδυασμό.

Ο συνδυασμός πέδιλο και κάλτσα ανήκει στην κατηγορία love to hate fashion trends, καθώς είναι μία τάση την οποία βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να κερδίζει έδαφος αλλά δεν τολμούμε να τη δοκιμάσουμε εύκολα.

 

Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό, όμως, συχνά τα fashion statements αδιαφορούν για τις νόρμες και τις συμβατικές επιλογές.

 

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα cool look, συνδυάζοντας πέδιλο και κάλτσα αλλά χωρίς να στερηθείτε εντελώς τη θηλυκότητά σας, σας προτείνουμε τα παρακάτω tips.

 

1.Το matchy-match look, δηλαδή ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αποτελεί συνήθως ένα από τα λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε στα outfits μας. Παρ’ όλα αυτά, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πιο σίγουρη λύση, ώστε να μην πάει τίποτα στραβά. Επιλέγοντας ένα από τα βασικά χρώματα του ρούχου μας και για την κάλτσα που θα επιλέξουμε, “δένουμε” αρμονικά το τελικό σύνολο, χωρίς να δημιουργούμε “οπτική βαβούρα”.

 

 

2.Κι αν πιστεύετε ότι πέδιλο και κάλτσα δεν μπορούν να δημιουργήσουν ένα sophisticated σύνολο σας λέμε πως κάνετε μεγάλο λάθος. Το κλειδί βρίσκεται στη μονοχρωμία και συγκεκριμένα στο “πάντρεμα” neutral και σκούρων χρωμάτων. Ένα λινό καλοκαιρινό κοστούμι σε μπεζ απόχρωση συνδυάζεται άψογα με τα κλασικά Birkenstock sandals και μαύρες κάλτσες ή κοντή λευκή κάλτσα με μαύρο mule και μαύρο φόρεμα.

 

 

3. Στην αγορά μπορείτε πια να βρείτε άπειρες κάλτσες, σε διαφορετικά χρώματα, μήκη και σχέδια ενώ μπορούμε πλέον να πούμε, ότι λειτουργούν σαν ένα άτυπο αξεσουάρ. Επιλέξτε λεπτά καλτσάκια με διαφάνεια, στολισμένα με πέρλες και άλλες πέτρες ή lurex  με μεταλλικό εφέ και συνδυάστε τα με ένα εντελώς minimal πέδιλο, δίνοντά του ένα girlie twist!

 

 

4.Ένας υπέροχος και απολύτως safe συνδυασμός είναι τα κοντά καλτσάκια με τα πάντα διαχρονικά clogs (σαμπό με ξύλινο πάτο) για ένα φρέσκο boho αποτέλεσμα. Ιδανικά ταιριάζουν με μακρύ αέρινο φόρεμα σε έντονο καλοκαιρινό χρώμα ή τζιν καμπάνα και μπλουζάκι με φουσκωτά μανίκια. Ο ορισμός του bohemian-chic!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath