Home / Good Life  / Πάντινγκτον 2: Ο πιο γλυκός αρκούδος σε νέες περιπέτειες

Πάντινγκτον 2: Ο πιο γλυκός αρκούδος σε νέες περιπέτειες

Πάντινγκτον 2, οι νέες, συναρπαστικές περιπέτειες του μικρού σκανταλιάρη, αρκούδου.

 

Μετά το παγκόσμιο κινηματογραφικό φαινόμενο του «Πάντινγκτον», το πιο επιτυχημένο, μη αμερικανικό, οικογενειακό φιλμ όλων των εποχών, η ταινία Πάντινγκτον 2, έρχεται για να συναρπάσει.

 

 

 

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια βρίσκει τον Πάντινγκτον ευτυχισμένο στο σπίτι της οικογένειας Μπράουν στο Λονδίνο, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της τοπικής κοινότητας, μοιράζοντας τριγύρω χαρά και… μαρμελάδα. Ενόσω ψάχνει το τέλειο δώρο για τα 100ά γενέθλια της πολυαγαπημένης θείας του, Λούσι, ο Πάντινγκτον βλέπει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο και ξεκινά μία σειρά από μικροδουλειές ώστε να μπορέσει το αγοράσει. Όταν το βιβλίο κλέβεται, μόνο οι Μπράουν και ο Πάντινγκτον μπορούν να ανακαλύψουν τον κλέφτη, ο οποίος φαίνεται να είναι άσος στις μεταμφιέσεις.

 

 

 

Το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας Πάντινγκτον, υπόσχεται μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία.

 

 

Η ταινία κινουμένων σχεδίων πρόκειται να προβληθεί στις 30 Νοεμβρίου από την Odeon.

 

 

Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ, Ηθοποιοί: Μπρένταν Γκλίσον, Τζιμ Μπρόαντμπεντ, Χιου Γκραντ και στα ελληνικά με τη φωνή του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δείτε το trailer: εδώ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!